Reklamne polepy na auto cena

Zabezpečíme vám polepenie auta. Objednajte si reklamný polep áut u nás a dostanete ročnú záruku a rýchlu realizáciu. Individuálna cena na mieru! Celoplošné reklamné autopolepy. Využívajte firemné automobily na 1!

Zaujíma vás reklama na auto aj jej cena ? Cenu pre polep na auto vám vypočítame do hodín. Potrebujete reklamu na vaše auto ? Neváhajte sa nám ozvať, radi Vám pomôžeme. Vyrábame reklamné polepy , od grafického návrhu na mieru až po odbornú montáž. Otázka, ktorú dostávame od Vás najčastejšie a odpoveď na ňu nie je jednoznačná.


A to hlavne z dôvodu, že cena za polepenie každého auta môže byť rôzna. Používame iba kvalitné fólie , ktoré bežné poškodenia laku (ako napr.poškodenie od kamienkov) skryjú.

Pri väčšom poškodení laku (napr. preliačina, hrubé odretie alebo popraskanie laku) môžu byť tieto nedostatky pod . Zvýšte povedomie o svojej firme polepom auta ImageWrap, alebo BusinessWrap. Polepy áut ktoré fungujú! Realizujeme reklamné autopolepy na mieru. Vaše auto umiestnime Vaše logo, prípadne iné nápisy vyrezané z fólie (napr. kontaktné údaje, webstránka, či Vaše služby v bodoch).


Cena polepu začína od 8eur bez dph. Urči si vlastnú cenu samolepky. Oproti drahým reklamným agentúram sme až o lacnejší. Je len na tebe, aký polep v akej cene si vytvoríš a objednáš. Nestoja vás celý majetok a svoje reklamné posolstvo dostanete bez námahy medzi množstvo ľudí.


Najdôležitejšími faktormi pri výbere správneho polepu na auto sú: kto polep na automobil aplikuje a aké kvalitné samolepiace fólie na tento účel používa. Firemný automobil je najlacnejšou reklamnou plochou, ktorú by bolo škoda nevyužiť. Vaše vozidlá denne vidí množstvo ľudí, ktorí by Vaše služby veľmi radi využili. Podľa vašich potrieb a predstáv Vám vypracujeme grafický návrh - fotomontáž, vyrobíme nálepky a polepíme.


Väčšina menších a stredných firiem si u nás objednáva . REKLAMNÉ POLEPY AUTOMOBILOV ZA NAJLEPŠIU CENU VÁM DODÁME DO DNÍ ! Najlacnejšia a najdostupnejšia pohyblivá reklamná plocha pre vás a vašich zákazníkov.

Aj Vaše auto je efektívna a lacná reklamná plocha, využite . Najvýkonnejšie autofólie odrazia až solárneho tepla, čím udržia príjemnú teplotu v interiéri bez toho, aby ste museli zapínať klimatizáciu auta. Paullartt pre dokonalé polepy na auto Žilina. Znížením odrazov, odleskov šetríte oči pred únavou.


Chceš zatmaviť zadné lampy ? Profesionálny polep auta , výkladov alebo interiérov, vysokokvalitná tlač plagátov a propagačných materiálov rôznych formátov. Inšpirujte sa našimi prácami. Tak možno definovať reklamu na automobile.


Je veľmi dobrou príležitosťou na propagáciu vašej firmy. Viete aké kvalitné reklamné médium už dávno vlastníte? V rámci kvalitných a dlhotrvajúcich polepov vozidiel realizujeme polepy osobných áut, úžitkových a nákladných áut, motoriek, lodí, jednotlivých dielov, plechov, karosérií alebo . Výroba a servis svetelných aj nesvetelných reklám. Digitálna tlač, gravírovanie.


Reklamné plachty, zástavy, polepy áut.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba