Podlahový náter rychloschnúci cena

Výrobok je vodou riediteľný akrylátový náter , určený k náterom ľahko zaťažovaných betónových podláh a pohľadových betónových plôch v exteriéroch a interiéroch. Je účinnou ochranou betónov proti ich karbonizácií vzdušným COa proti prenikaniu zrážkovej vody. Spomaľuje proces karbonizácie betónu, . Vysoko odolný dvojzložkový epoxidový náter pre betónové konštrukcie.


Na povrchu vytvára oteruvzdornú, mechanicky odolnú a ľahko umývateľnú vrstvu.

Použiteľný na nátery v interiéroch i exteriéroch budov - sklady, garáže, dielne, servisy a opravovne, mokré prevádzky - práčovne, umyvárne, sprchy, vlhké priestory . Podlahový náter RYCHLOSCHNÚCI šedá, . Vodou riediteľný akrylátový náter , určený na nátery ľahko zaťažovaných betónových podláh v interiéroch a pohľadových betónových plôch v exteriéroch. Ak sa Vám bude zdať cena príliš vysoká, môžete objednávku bez akýchkoľvek sankcií zrušiť. Speciální nátěry Den Braven. Vodou ředitelný akrylátový nátěr , určený k nátěrům lehce zatěžovaných betonových podlah v interiérech a pohledových betonových ploch v exteriérech. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Je vhodný aj na potery s podlahovým vykurovaním a na steny.

Dvojzložkový vodnobázový epoxidový náter na podlahy Thortex Floor-Tech W. Určený na použitie v interiéri aj v exteriéri. Jednozložkový, rýchlo schnúci , vodu a rozpúšťadlá neobsahujúci penetračný náter na báze špičkových PU živíc. Plastová nádoba kg – 2€ ( cena sa môže líšiť v závislsoti od predajcu). Ideálny na penetráciu veľmi nasiakavých a šprašňujúcich poterov (najmä anhydritových poterov), na potery s podlahovým vykurovaním pred lepením s PU lepidlami.


Vhodný aj na vytvorenie parozábrany na . Je veľmi dôležité, že z hľadiska cenového je bezkonkurenčný – napriek vyššej jednotkovej cene tekutého asfaltu garantuje najnižšie náklady na jednotkovú plochu podkladu. Protišmykové nátery predstavujú. Charakteristika a použitie: Quick Dry Polyurethane Floor Varnish je vodou riediteľný rýchloschnúci podlahový lak ktorý bol špeciálne vyvinutý na všetky drevené podlahy v interiéri vrátane korkových.


Rýchloschnúci podlahový lak. Náter je pevný a odolný, zvýrazňujúci prirodzenú krásu a štruktúru dreva v lesklom alebo . Penetračný, rozpúšťadlový náter. Bežná cena s DPH: 11€. Akcia: Bez DPH: 7€ S DPH:.


Vysokovýkonný, cementový, samonivelačný a finálny rýchloschnúci poter pre vnútorné a vonkajšie použitie, – mm.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba