Hyundai tucson 2015 spotreba

Hyundai Tucson prichádza vo veľkom štýle po odmlke jednej generácie. CRDi Style- pekný a šetrný. Martin Majerníček, Pravda 08.


Znižovanie objemov, pridávanie turba, benzínové motory a ekológia sa tlačia aj do segmentu SUV vozidiel. A pritom tieto autá sú v priamom rozpore s dobrými vzťahmi s prírodou. HYUNDAI Tucson - prehľadný zoznam spotreby vozidiel HYUNDAI Tucson - spotreba paliva, jázd a servisných nákladov.

Po teste sme vodičom s nižšími nárokmi odporúčali poohliadnuť . Má silný benzínový motor a bleskovou automatickou převodovku, jediným problémem je jeho vysoká spotřeba. Za jeho designem totiž stojí evropské. V novince vyráběné ve slezských Nošovicích, jsme se svezli mezi prvními Čechy, abychom tohle sebevědomé tvrzení prozkoumali. Vyšší spotřebu však tucsonu zas tolik nezazlíváme: přece jen je to velké SUV se značnými jízdními odpory na 19palcových širokých pneumatikách.


Trochu nás však zamrzela automatická prevodovka - motor pocitovo oberá o výkon a zvyšuje spotrebu. Od téměř 1koní jsme ale očekávali více dynamiky, s definitivním hodnocením motoru včetně jeho spotřeby však počkáme až na redakční test. Po modelech Tucson a ixje tu zase Tucson.

Kompaktní SUV od Hyundaie střídá jména i styly, to nejnovější vypadá jako trefa do černého. Zadařilo se konstruktérům stejně jako designérům? Odpoví vrcholná kombinace dieselu, automatu a pohonu 4x4. Vyšší váha způsobená čtyřkolkou a automatem si vybírá svou daň v podobě vyšší spotřeby paliva.


V praxi je nutné počítat s reálnou spotřebou kolem devíti až desíti litry. Jízdy po ucpaném hlavním městě . Tento Hyundai chce v prvom rade úplne zabudnúť na predchodcu s asexuálne technologickým menom ix35. A skutočne, hneď prvý vonkajší dojem a prvé posadenie sa za volant potvrdzujú, že s ním nemá nič spoločné.


Tucson tretej generácie (v časti sveta sa totiž aj ixpredávalo ako Tucson ) je iná liga, . V závislosti od zvolenej pohonnej jednotky sa Tucson predáva s pohonom prednej nápravy alebo ako štvorkolka. Kdo by čekal, že Tucson ze slezských Nošovic bude podbízivý švihák, bude na omylu. Nové Korejské SUV chce být králem. Vnútri má Tucson na väčšine miest prekvapivo dobré materiály, slušné spracovanie s dôrazom na detaily, veľmi dobrú ergonómiu a gombíky, ktoré je radosť používať.


V týchto oblastiach ozaj veľmi vydarené auto. Rozmyslam nad kupou auta pre manzelku denne cca 10km cesta . Hyundai sa tak rozhodol vrátiť k pôvodnému označeniu svojho kompaktného SUV, ktorého .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba