Honor 6 parametre

Do strán je natiahnutý na maximum, takže nevidno žiadne zbytočné okraje a. Prikladám obrázky na porovnanie: EMUI 3. Aktualizácia by mala výjsť niekedy v septembri. Viac výsledkov z androidforum. Přišel tedy na trh s novou značkou Honor, která je, jak sama společnost uvádí, pro odvážné.

V dnešním testu se podíváme na to, zda je opravdu čeho se bát a zda je novinka tak slibná, jak vypadá. Své základy si bere z modelu . Pokiaľ vám tieto parametre niečo pripomínajú, tušíte správne. Dôsledkom je výkon, pri ktorom iba ťažko narazíte na obmedzenia.


Dôležité tiež je, že ani pri . Okrem starého- známeho pripojenia Bluetooth vo verzii 4. Honor zvláda aj najnáročnejšie 3D hry.

Technické parametre v oblasti konektivity dopĺňa aj Wi-Fi s podporou štandardov 802. Parametre a špecifikácie:. Má za úlohu trochu zahustiť situáciu medzi top smartfónmi sveta. Jeho hrúbka je pritom len . Verzia operačného systému.


Uhlopriečka displeja 5. Kvalita a spoľahlivosť sú väčšinou inde, ale vráťme sa k Honoru, ktorého príbeh je už predsa o pár kapitol ďalej. Jedným z hlavných hrdinov novej kapitoly je. Vo webovom teste vydržala v prepočte priemerných hodín minút. Smartfón podporuje používanie dvoch SIM kariet naraz a taktiež microSD kariet na rozšírenie pamäte. Cena: Kupte nyní na Alza.


Rozdielne budú pamäťové konfigurácie. Základom bude GB kapacita RAM, dve vyššie verzie prídu až so GB kapacitou operačnej pamäte. Minimálny priestor pre dáta zabezpečí GB úložisko, ktoré rozšírite o ďalších 1GB v rámci microSD slotu.


Pridať do porovnania Spustiť porovnanie.

Procesor: HiSilicon Kirin 920. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. GB RAM zaručuje, že si môžete otvoriť niekoľko náročných aplikácií naraz a bez problémov medzi nimi prepínať. HUAWEI HONOR Plus Biely popis a parametre.


Prichádza revolučné a cenovo dostupne riešenie pre tých z Vás, ktorých nebaví neustále hľadať nabíjačku a strkať ju do telefónu ! Vďaka nabíjaciemu modulu, ktorý jednoducho pripojíte k svojmu telefónu pomocou Micro USB konektora, môžete telefón nabíjať bezdrôtovo a veľmi jednoducho. Ultratenký nabíjací modul. Označiť chybnú kategóriu inzerátu. Pritom je dokonale priehľadná a dokáže zakryť už existujúce. Jedná se o upgradovanú verziu Honoru šestky, ktorá prináša.


Huawei sa rozhodol zmeniť aj obchodný model a nové smartfóny už nebude predávať prostredníctvom operátorov. Predný fotoaparát Mpx.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba