Auta slovensky

Prídeme za Vami a doplníme slovenčinu do Vášho auta. V pamäti Podobné Inštalácia slovenčiny do Vášho vozidla. Hlavná stránka ◅ Značky.


Audi BMW Citroën Chrysler Dodge Fiat Ford Infiniti Jeep Lancia Mercedes-Benz Mitsubishi Nissan Peugeot Porsche Renault Volkswagen Nenašiel som svoju značku. Nahráte slovenčinu aj do môjho auta ? V našej ponuke máme slovenčinu a češtinu iba pre niektoré značky.

Vývoj je často zdĺhavý a niekedy sa nám nedarí tak, ako by sme si to predstavovali. Napriek tomu sa snažíme stále zvyšovať počet systémov, ktoré vieme prehrať do slovenčiny a češtiny. Zoznam značiek, pre ktoré . Neviete, ktorý systém máte?


Ukážeme preložený systém. SK: Učíme autá slovensky. Chýba Vám vo vozidle slovenčina? Pripravili jsme slovenčinu pre.


Vo videu z českého programu Auto Moto Styl sa dozviete, ako by bol moderátor Tomáš rá keby svojmu vozu rozumel.

Nastavenie navigácie v nemčine mu dalo veľa práce. Chcete svojmu autu rozumieť? SK učíme autá slovensky. Slovenské menu do vozidiel AUDI, BMW a MERCEDES-BENZ. Vytvorili sme ju pre Vás.


Príjmite teda pozvanie k nahliadnutiu do našej prezentácie, ktorá je venovaná automobilom, ktoré pre Vás učíme slovensky. Neďaleko Slovakia Ringu sa rodí na naše pomery nadmieru zaujímavý a nezvyčajný projekt menom Brutal. Na svedomí ho má Marian Lušpai s tímom spolupracovníkov. Brutal, to je nové športové auto zo slovenskej dielne fotografií v galérii Brutal, to je nové športové auto zo slovenskej dielne Zdroj: . Tentoraz bolo čakanie skutočne tvrdé!


Celých mesiacov trýznivého odpočítavania na nový počin z dielne Pixar. Ale rozhodne sa vyplatilo! V slovenskom znení: Peter Sklár, Anton Vaculík, Helena Geregová, Dušan Kaprálik , Ladislav Konrá František Výrostko, Tatiana Kulíšková, Leopold . V autorizovaném servisu se mnou vůbec nechtějí diskutovat, prý jsem si měl koupit model určený pro český trh. Jenže Franta tak udělal, a stejně v autě češtinu nemá.


Nový trailer pre Autá teraz v slovenčine. Animák sa dostane do kín budúci v priebehu júna. Na prvých miestach najväčších slovenských exportérov sa objavujú už niekoľko rokov predovšetkým dlhodobo ekonomicky úspešné firmy z odvetví, ktoré tvoria najvýznamnejšiu položku exportného priemyslu SR.

Vedľa automobiliek a výrobcov elektroniky sa na predných priečkach každoročne objavuje aj . V servise len špekulovali, že či to vôbec pôjde, že najskôr si musím kúpiť slovenské mapy (za cca 2€!) - ale neručia, či to bude šlapať. AUTÁSLOVENSKY UČÍME AUTÁ SLOVENSKY. Třídy výrobků a služeb, 3 42. Vídeňské obrazové třídy, 27. Datum podání přihlášky, 30.


Vaše auto snov si môžete nakonfigurovať na tablete a potom zobraziť v takmer životnej veľkosti na veľkej stene. Aj tak si Ford predstavuje, ako by mal prebiehať predaj auta v 21. Ak si niekto s pohybovými ťažkosťami chce dnes kúpiť auto , má na výber hlavne prestavané dodávky alebo MPV od špeciálnych firiem.


Ahoj poslovenčil si už niekto BMW Touring?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba