Vnutromaternicove teliesko so striebrom

Vhodnou možnosťou môže byť vnútromaternicové teliesko. Potrebné informácie dostanete samozrejme od svojho gynekológa, ktorý sa potom postará aj o zavedenie telieska. V súčasnosti sú však na výber aj modernejšie možnosti zo zlata či striebra. Mam par otazok na zeny, ktore mali nehormonalnev vnutromaternicove teliesko : 1. Typ telieska ( me striebro , zlato , tvar ) 3.

Niekedy je tento drôtik zlatý, strieborný alebo zo zliatiny zinku a striebra. Diskusia: Bolí zavádzanie vnútromaternicového telieska Dana? O firme Telieska Pregna Telieska Eurogine Certifikáty E-shop Kontakt.


Strieborné vnútromaternicové telieska. Tvorba webových stránek Kleindesign. Nehormonálne vnútromaternicové telieska majú tvar “T” s vláknom na jednom konci.


Sú zhotovené z inertného plastu a obsahujú meď, alebo iný kov ( striebro , zlato).

Princípom antikoncepčného účinku je. Antikoncepčná účinnosť takéhoto telieska môže byť až rokov, závisí od odporúčania výrobcu. V tomto striebornom teliesku je medený drôt, ktorý obsahuje strieborné jadro tvoriace približne jednu tretinu z celkového priemeru. Toto strieborné jadro zabraňuje rozlomeniu medeného drôtu v prípade skorodovania v maternici.


Vďaka tomu, že striebro , je ušľachtilý kov nedochádza ku korózii spôsobenej kyselinami . Spoločnosť EUROGINE vypracovala v spolupráci s ďalšími španielskými významnými organizáciami štúdiu, ktorá potvrdila, že striebro , navzdory tomu, že je ušľachtilým kovom, bolo v niektorých prípadoch napadnuté koróziou . Vnútromaternicové telieska predávame len poskytovateľom zdravotnej starostlivosti a lekárňam. IUD – vnútromaternicové teliesko. Vychutnajte si lásku bezpečne.


S telieskom sa musis stotoznit, ma ti pomahat a nie skodit. Niektore su kombinovane so zlato striebrom medou. Ja som mala ciste plastove teliesko.


V pripade zlata ide o vysokociste karatove, aj striebro je . Najmenšie vnútromaternicové hormonálne teliesko majú k dispozícii konečne aj Slovenky. Vytvoril ho z „nemeckého striebra “, čo je zliatina medi, niklu a zinku. Autor príliš predbehol dobu a lekárska verejnosť .

Sú spoľahlivé, bezpečné, cenovo dostupné a pohodlné, pretože ženu v užívaní nijako nezaťažujú a nemusia na ich užívanie myslieť. Sú však vhodné pre všetky ženy? Pre výrobu IUD sa teraz pomocou rôznych inovatívnych materiálov, medzi ktoré patrí plastický , striebro a meď , Najčastejšie v našej dobe v domácej i globálnej gynekológii používa zariadenie Sorreg-T 380A , Ktorý obsahuje meď.


Ióny medi majú silnú skupinu antikoncepčných a protizápalové účinky. Ale vnútromaternicové zlatá špirála stále spôsobiť veľké kontroverzie. Mnohí odborníci sú presvedčení, že vyvolávajú akútny zápal. Nie každý materiál použitý na pokrytie . Stále väčší počet žien sa uchýlili k modernému spôsobu antikoncepcie - zavedenie vnútromaternicového telieska. Na rozdiel od dočasných špirálových.


Prvý vnútromaternicové telieska vyzeral ako malé kruhové tyče alebo dosky z drahých kovov (prednostne striebra , alebo dokonca zlato). Liek sa skladá z bieleho až bledožltého jadra s liečivom pokrytého nepriehľadnou membránou, ktoré je umiestnené na vertikálnej časti telieska v tvare T. Najznámejšou a najpoužívanejšou metódou stále zostáva hormonálna antikoncepcia. Avšak, nie každá žena môže .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Stroj na pečenie oblátok cena

Calvados vs jablkovica