Ulthera akcia

Nemusíte tak prechádzať zľavy a akcie na jednotlivých zľavových portáloch. U nás všetky zľavy a akcie nájdete na jednom mieste, rozdelené prehľadne na Pobyty, . Dnes ušetríte 37€ vďaka zľave. Predstavujeme Vám revolučnú novinku 3. Inovačný spôsob, ako dosiahnuť lifting tváre bez chirurgického zákroku a zachovať si pritom prirodzenú mimiku.


V našej tvári sa odzrkadľuje veľa typov príbehov. ULTHERA Full Facelifting (protokol young) klienti do rokov. POZOR : Novoročná AKCIA na . Výhodou ošetrenia je, že tvorba kolagénu prebieha naďalej aj po zákroku.


Výsledky z ošetrenia pretrvávajú aj . Pozrite si podrobnosti ošetrenia, foto a video. Obráťte se na nás s dotazmi. Naše zákroky a ošetrenia. Informácie z prvej ruky.


Už nikdy nepremeškajte výhodné zľavy a akcie ! Z odoberania noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Omladzujúce neinvazívne ošetrenie, kde sa pomocou ultrazvukovej hlavice vysielajú presne cielené impulzy tepla do hĺbkovej úrovne pokožky. Pokožka tak reaguje na dodanú energiu tvorbou nového kolagénu, ktorý sa postupne . HIFU - Ultrazvukový Facelifting nového tisícročia. Tvorba kolagénu prebieha aj po zákroku. Je to patentovaná metóda na stimuláciu kolegénu v úrovni kože, no čo je výhodou, pôsobí priamo v základoch pokožky.


Naštartuje sa tak proces viacúrovňovej prestavby kolagénu. Táto metóda je teda najúčinnejšou neinvazívnou metódou na odstránenie vrások. Ulthera je presne cielený ultrazvuk. Vianočná AKCIA na nechirurgický lifting tváre ULTHERA.


ULTHERA - LIFTING BEZ SKALPELA je prvý a jediný neinvazívny lifting schválený americkou organizáciou FDA. Potvrdzuje to vysoký stupeň. Zbadali ste na Vašej tvári vrásky? Sú Vaše vrásky primerané Vášmu veku?


Chcete sa ich zbaviť a neviete ako nato? Všetci odborníci sa však vzácne zhodujú – neexistuje jediná – najlepšia a najúčinnejšia metóda pre všetkých. Prvý neinvazívny lifting, zabezpečujúci vypnutie kože a podkožného.


Aký možno očakávať výsledok? Fotorejuvenizácia - omladenie pokožky v okolí očí (x RF, IPL, sérum), 16-. Dermapen (microneedling) - ošetrenie celá tvár, 25-.


Vyhľadávané a najobľúbenejšie omladzujúce ošetrenie - ultrazvukový lifting ULTHERA ponúkame aj na našej klinike. Jeho výsledky sú porovnateľné s plastickou chirurgiou – už jednorázové ošetrenie spevní, zjednotí a vypne pokožku. Tvár má jasnejšie kontúry a pôsobí sviežim dojmom. Esthetic - súkromná klinika plastickej chirurgie, Bratislava, centrum. Profesionálny pohľad na Vašu krásu.


Najlepší odborníci s rokmi praxe a medzinárodnými skúsenosťami s osobitným prístupom ku každému . Drahý zákrok, ale výborný. Jediný nechirurgický facelifting, ktorý vydefinuje lícne kosti, bradu a to všetko bez ihiel a pridania objemu. Zákrok je možné absolvovať na všetkých pobočkách Kliniky ENVY– Košice, Prešov, Poprad.


Všetky ostatné sú schválené len na neinvazívny tightening – spevnenie. Prístroj je výnimočný v tom, že pracuje na svalovej úrovni – spevňuje aj . Všetko efektívne a bez chirurgického zákroku.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba