Schodiskové rošty cena

Schodiskové stupne sú tvorené lisovaným roštom a protišmykovou nášľapnou hranou, ktorá umožňuje bezpečnú a pohodlnú chôdzu. Vaša cena perforovaných materiálov závisí od špecifikácie objednávky. Pri výrobe na mieru je cena vypočítaná individuálne.


Ceny štandardných plechov nájdete na našom eshope. Ponúkame oceľové pozinkované podlahové rošty v typizovaných rozmeroch skladom za výhodné ceny.

Dodanie kuriérom do hodín po celej SR. Schodiskový stupeň so zváraného roštu s bočnicou s montážnymi otvormi a protišmykovou hranou. Typ roštu (mm), Nosný pás (mm), Rozostupy (mm), Šírka (mm), Dĺžka (mm). VYHOTOVENIE schodiskové stupne z odporovo zváraných SP roštov.


KONŠTRUKCIA SCHODISKOVÉHO STUPŇA SP . Predaj kovových podlahových pozinkovaných roštov a schodiskových roštov. Pororošty a schodnice aj na mieru.

Rýchla a spoľahlivá dodávka po celej SR. Hlavnými parametrami schodiskových stupňov sú typ stupňa (P, SP), veľkosť oka, hrúbka pásky, rozmer roštu (nosný, nenosný), povrchová úprava, oblasť . Výhody žiarovo zinkovaných schodiskových stupňov Jednoduchá montáž k oceľovej konštrukcii pomocou . Sú samonosné, majú privarené montážne bočnice a protišmykovú nášľapnú hranu, ktorá znižuje riziko pošmyknutia na schodisku. Oceľové schody sa vyrábajú z odporovo zváraných roštov SP.


Oceľové pozinkované schody alebo schodiská sa používajú hlavne v priemyselných budovách, ako rôzne vonkajšie schodiská , . PODLAHOVÉ OCEĽOVÉ ROŠTY. Na nosné pásky sú odporovo privarené nenosné tvárnené oceľové tyče. Cena , 4€ vrátane DPH. Veľkosť oka: 34xmm, rozmer nosnej pásky: 30xmm, celkové rozmery: 600x2mm, nosný rozmer: 6mm, povrchová úprava: žiarový zinok ROZOSTUP KOTVIACICH OTVOROV: n = 1mm. Nabízíme podlahové rošty a pororošty, schodišťové stupně.


Nejširší nabídka ocelových mřížových podlahových roštů na českém trhu, poradenství. Stavebnicový system schodiska. POROROŠT k bočnici schodiska.


Ponukam na predaj dierovane plechy vyrobene presne na mieru podla vasich poziadaviek. Rosty do srotovnika, mriezky na repdoduktory, vetracie mriezky, a na ine ucely podla potreby.

Predám rošty na okvapovú vodu,plastové, nové kusov. E-shop s podlahovými rošty , schodišťovými stupni, mřížovými rošty , ocelovými rošty , rohožemi a výrobky z roštů. Naleznete zde i nadnormativní skladové závoby za zvýhodněné ceny.


Objednávateľmi, pričom predmetom tohto obchodnoprávneho vzťahu je dodávka podlahových roštov , schodiskových stupňov. Podlahové oceľové rošty SP - zvárané.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba