Potery za

Kontakt na realizáciu betónových poterov a priemyselných podláh. Realizácia cementových a anhydritových poterov , priemyselných podláh. Teraz nám robia druhí omietky, . Koľko vás vyšli potery ? Aká je aktuálna cena za anhydritový poter ?

Betonáž poterov s použitím moderných technológií, realizácia priemyselných podláh - betónové, pancierové, protišmykové, liate. Vám komplexné realizácie podláh na kľúč. POTERY A PRIEMYSELNÉ PODLAHY.


Vladimir Mikus MIPO - Betonove potery podlah, europska kvalita, kratke realizacne terminy, specialne cementove zmesi, rychlotuhnuce zmesi. Prerábame na komplet byty za najlepšie ceny ELEKTROINŠTaLÁCIE, VODa,PLYN, VÝMENa RaDIaTOROV,MaLOVaNIE,STIERKOVaNIE, potery ,DLaŽ Ba,OBKLaDY ,REKONŠTRUKCIE BYTOVÝCH JaDIER,LaMINaTOVE PODLaHY,BRÚSENIE PaRKIET . Betón je jedným z najpoužívanejších stavebných materiálov a teší sa vysokej obľube ako v interiéroch, tak aj v exteriérových prostrediach. Najčastejšou formou betónu je tzv.


Ak Vám záleží na kvalite, obrátte sa na nás.

Podlahové vykurovanie a potery. Plánujete podlahové vykurovanie? Strojom hladený cementový poter. Online inzercia a inzeráty zadarmo.


Už nehľadajte robime strojove potery , inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Zaoberáme sa betonážou cementových poterov , poskytujeme poradenskú činnosť.


Hotová sypká zmes na realizáciu rýchlo schnúcich poterov (hodín) s rýchlou dobou tuhnutia. Samonivelizačné stierky na vyrovnanie nerovností. Potery na podlahové vykurovanie. Cementové a sadrové (anhydritové) potery.


Sme živnostenská firma s niekoľko ročnými. Naša firma sa zameriava a realizuje všetky druhy cementových a anhydritových poterov. Pri svojej práci využívame najmodernejšiu technológiu a normované postupy prác, to nám umožňuje vytvárať skutočne rovné potery , ktoré majú skutočne výbornú hrejivosť. Všetky naše liate potery sú pripravené na ďalšie pokladanie . Firma ESTRIT - špecialista na potery a podlahy.


Prinášame na Slovensko nový systém spracovania a vyhotovenia betónových poterov.

Medzi prvými zavádzame použitie Polypropylénových vlákien do cementového poteru - potery s PP vláknami. Pokiaľ sa rozhodneme pre rekonštrukciu, alebo zhotovenie novej podlahy alebo prístupovej cesty, je výhodné použiť jeden zo širokej škály poterov , či už betónový alebo anhydritový, prípadne nivelačný. Pre daný druh poteru sa môžeme rozhodnúť podľa rôznych kritérií. Je na každom zákazníkovi, pre ktorý druh materiálu . Jemný cementový poter Weber.


Dostupnosť podľa pobočky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba