Montaz odkvapovych hakov

ROZMERANIE Stanovíme smer spádu odkvapu. Označíme miesto na hák v najvyššom bode žľabu. PÍLENIE Pripravíme si drážku na uchytenie odkvapových hákov. Po vypílení drevo vysekáme. DLÁTOM Pracujeme opatrne, pretože smrekové drevo je mäkké a ľahko .

Zambelli technický poradce ukazuje krok za krokem, ja je snadné namontovat žlab pomocí háku pro čelní montáž. Výrobcovia odkvapových systémov dodávajú aj praktické spojky žľabov, ktorých obľúbenosť na Slovensku je stále pomerne malá. Pododkvapové a nástrešné žľaby sa montujú v spáde do hákov , pričom sa k nim pripevňujú pomocou plechových príponiek.


Jak tedy postupovat při montáži ? Samotná montáž začíná upevněním žlabových háků. Pro zjednodušení a správné vyspádování žlabu doporučujeme na hácích označit tužkou místo ohybu. Nezapomeňte si háky očíslovat.

Háky sa priskrutkujú skrutkami alebo pribijú klincami. Začnite tým, že namontujete prvý a posledný hák a natiahnete medzi nimi povrázok. Potom namontujte ďalšie háky v línii podľa špagátu. Háky sa montujú na krokvy, alebo na debnenie nad krokvami, s rozmedzím 80 . Počas inštalácie si môžete vybrať medzi dlhým hákom. Montáž dlhých žľabových hákov.


Odkvapový systém môže byť ukončený chrličom alebo kolenom. Majte na pamäti,aby vzdialenosť chrliča alebo kolena od zeme nebola. Nastaviteľné odkvapové háky. Profesionálny odkvap pre malé strešné plochy. Vďaka svojej kapacite pre strešné plochy do m² je polkruhový odkvapový žľab.


RG ideálnym riešením pre záhradné domy. Jednoduchá montáž pre domácich majstrov: polkruhový odkvapový žľab RG jednoducho zasuniete. Nomogram na zistenie veľkosti zvodových rúr a žľabov.


Vyhlásenie výrobcu o preukázaní zhody.

Ukážka použitia: žľabové čelo. Vďaka modulárnej konštrukcii sú odkvapové systémy. Ruukki výnimočne jednoducho montovateľné. Systém možno montovať samostatne bez akýchkoľvek kom- plikovaných náradí. Jednoduchosť montáže zabezpe- čuje použitie odkvapových spojok, ktoré sú vybavené.


Komponenty odkvapového systému Siba. ORIGINÁLNY ŠKANDINÁVSKY ODKVAPOVÝ SYSTÉM. Odkvapové systémy KJG Vďaka ich širokej ponuke odkvapových žľabov, zvodových rúr, hákov , profesionálneho náradia a ďalších doplnkov a našim dlhoročným skúsenostiam dokážeme vytvoriť a namontovať najvhodnejší odkvapový systém pre každý typ strechy.


Kontaktujte nás, ak máte záujem o montáž či výmenu . ZĽAVA NA ODKVAPOVÝ SYSTÉM JE PREDĹŽENÁ. Zvodová rúra ochranná s revíznym otvorom. Zmena nového dizajnu pre jednoduchú montáž a funkčnosť! Tmavohnedy farbeny pozink.


Montaz najskor robila firma, ktora nam robila celu hrubu stavbu, ale odkvapy neurobili dobre, tak nam ich preraba druha firma, ktoru nam uz dohodili z Villa Testy. Demontáž a montáž dažďových odkvapových žľabov ( rozvinutá šírka 3mm ) cca 180. Materiál pozinkovaný plech. Riešenie odkvapovej hrany. Lepenie fólie Bramac TOP RU na odkvapový plech.


Osadenie kontralaty a laty v odkvapovej hrane. Napojenie fólie, odkvapový plech a žľab. Uzavretie odkvapovej hrany s vrchným odkvapo- vým plechom.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba