Lakovanie auta trencin

Profesionálne mechanické opravy a servis osobných, úžitkových a nákladných vozidiel, diagnostika, oprava automatických a mechanických prevodoviek, elektrikárske, karosárske, lakovacie práce, pneuservis, autosklo, montáž ťažných zariadení, oprava klimatizácii, odťah vozidiel, požičovňa osobných, úžitkových a. Bánovce nad Bebravou (1). Nové Mesto nad Váhom (6). Tradíciou sa rozumie poskytovanie kvalitných služieb a spolupráca s najlepšími dodávateľmi materiálov.


Na výber dodávateľov kladieme veľký dôraz. Autoklampiarske práce, pneuservis, diagnostika, lakovanie automobilov.

Autodielna-Vili-Viliam-Ciznar-Bojnice . Zľava : Jedinečné lakovanie áut na počkanie teraz len za 2€! Doprajte vášmu štvorkolesovému tátošovi novú tvár! Opravy havarovaných vozidiel. Ale nechcem striekať celé diely, je to malá plôška.


Mám čiernu metalízu, škoda superb. Zoznam firiem, ktoré ponúkaju lakovacie práce všetkých značiek osobných a úžitkových motorových vozidiel. Odstraňovanie nerovností karosérie po krupobití a opravy rôznych preliačin na aute bez nutnosti následného lakovania. Profil spoločnosti PH KONZULTA s.

Spoločnosť PH KONZULTA s. Poskytujeme úplný servis uvedenej značky a ponúkame kompletné služby vrátane klampiarskych prác a lakovania. Kvalitu všetkých opráv zaručujeme novým moderným vybavením a skúsenými zamestancami s dlhoročnou praxou. Nonstop-Núdzové otváranie áut najnovšou technológiou bez rizika poškodenia zámku prevádzame na všetkých vozidlách. Tam sa nachádzal náhradný kľúč od Tourana. Otvorenie auta prebehlo v priebehu 20 . Komfort: Posilňovač riadenia, Aut or.


Máš rád autá , si technicky orientovaný človek, ktorý je aj komunikatívny a prozákaznícky orientovaný? Vitajte v Turbo-Tec Vitajte v spoločnosti Turbo-Tec Slovakia. Sme najväčšia nezávislá spoločnosť zaoberajúca sa predajom, repasáciou.


Trenčín , Nitra, Žilina. Zverte svoje auto do rúk odborníkom. Prehnuté plechy, poškriabaný lak či prepálené poťahy sedadiel. Bežné chybičky krásy, ktoré nájdeme na takmer každom slovenskom automobile. Ich veľké rozšírenie je podmienené predstavou vodičov, že každá oprava je nákladná a časovo náročná.


Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Polepy vozidiel realizujeme komplexne od návrhu až po tlač. Používame najkvalitnejšie tlačové a laminovacie fólie, ktorých životnosť je až rokov, najviac však záleží od formy používania vozidla.


Priama záruka z našej strany je roky.

Pomohlo Vám toto hodnotenie? MATERIÁL: nárazník zadný djm,spotrebný materii. PRÁCA: predný nárazník, v-z predný nárazník oprava špz oprava,vým držiaka zadné dvere Lodstrojit,nastrojit.


LAKOVANIE : príprava na lakovanie ,miešanie odtiena tmelenie,brúsenie Lz. Vysokokvalitné lakovanie karosérie zaručuje dlhotrvajúcu ochranu a lesk vášho nového vozidla Kia. Taktiež je vybavené špičkovou ochranou proti korózii a 12-ročnou zárukou na prehrdzavenie.


Striekanie auta do inej farby.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba