Epoxidový náter na kov

Vzájomnou chemickou reakciou týchto dvoch zložiek dochádza k vytvrdnutiu a preto sa epoxidové farby radia medzi mechanicky a chemicky najodolnejšie farby na trhu. Používajú sa ako vrchný náter pod základné epoxidové farby. Ako podklad slúži oceľ, betón, hliník, mosadz, zinok a pod. Epoxidové farby vykazujú.


Farby pre každý povrch: Farby, Laky, Riedidlá, Živice, Práškové náterové látky, Odstranovace starých náterov , Tužidlá, Malovanie, Natieranie, Stavebníctvo, Priemyselné nátery , Povrchové úpravy.

Výborná priľnavosť na oceľové, pozinkované a hliníkové povrchy. Môže sa použiť ako medzináter na zinkom obohatené epoxidové a zinkovo silikátové farby. Veľmi rýchlo pretierateľná. Aplikačná vrstva: Vrchný krycí náter , Izolačný náter. H-EPOX EMAIL - epoxidový.


Email vodou riediteľný na drevo a kov. Základný a vrchný syntetický náter na železo.

Dvousložková epoxidová základní barva s obsahem antikorozního pigmentu určená pro základní nátěry ocelových a jiných kovových povrchů. Lze použít také jako mezivrstva (podkladový nátěr ). Varianta HB (high build) se . Nákupný košík je prázdny! Barva syntetická základní na kov. Feelings Universal Primer 25. Další informace o epoxidových nátěrech Loctite naleznete zde.


Určen pro nátěry železa, litiny a neželezných kovů , dále pro nátěry betonových podlah v průmyslovém prostředí. Vysoce odolný dvousložkový epoxidový nátěr pro betonové konstrukce. Na povrchu vytváří otěruvzdornou, mechanicky odolnou a lehce omyvatelnou vrstvu. Je dvousložkový penetrační epoxidový nátěr určený k . Náterový postup: Náter kovu : 1. Všechny informace o produktu Barvy na kov POLYMER COLOR Polycol 3- epoxidový nátěr na střechy kg červenohnědý, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze POLYMER COLOR Polycol 3- epoxidový nátěr na střechy kg červenohnědý. Extrémně odolný epoxidový nátěr , vyráběný dle speciální technologie.


Ideální pro betonové podlahy a stěny.

V atraktivním saténově matném provedení. Odolává vysoké mechanické zátěži, provozním kapalinám, soli a změkčovadlům. Obsahuje tři nádoby - nátěr , tužidlo a čistič. K dvojzložkový epoxidový náter na betón. K epoxidová antikorózna zinková farba.


TEKNOPLAST HS 1– univerzálny epoxidový náter odolný voči korózii –C3-C, stály ponor. Univerzálny náter , základ aj vrch v jednom, vhodný na hliník, zinok, otryskanú oceľ aj kyseline vzdornú oceľ, aj do potravinárskeho priemyslu, ktorý, podľa aplikácie, zvládne rôzne odolnosti voči korózii- pri jednom nátere C cez . Nátěry na podlahy: Barvy na Beton, Flüssiger Kunststoff, Betonbeschichtung, Fussbodenlack, Acryl-Bodenbeschichtung, Herpelin-Garagensiegel. Dvousložkový epoxidový nátěr , bez obsahu rozpouštědel, odolný vůči oděru a změkčovadlům, pololesklý, izolační nátěr pro podlahy v garážích, průmyslových a skladových .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba