Wellness hotel rozsutec * * * terchová

Svet oddychu a relaxu, také je naše wellness centrum. Oddýchnite si v príjemnom prostredí s výhľadom na kopce Malej Fatry. Okrem výrivky, bazénového a saunového sveta na vás čaká množstvo lákavých masáží a procedúr ideálnych pre vaše zdravie. Využije naše akcie a zľavy a doprajte si oddych, ktorý si zaslúžite. Obdarujte svojich blízkych akciovým pobyt, príjemnym posedením pri romantickej večeri alebo iné pobyty.


Wellness Hotel Bránica pre Vás pripravuje pravidelne romantické pobyty, akcie, firemné párty, svadobné udalosti a pod. Okrem relaxácie pohybom na čerstvom vzduchu v čistom horskom prostredí ponúka hotel ako doplnok aj možnosť regenerácie vo wellness centre s nerezovým bazénom. Terchová a Vrátna, ubytovanie, wellness , relaxačné a víkendové pobyty, cenník, recenzie, na mape, fotogaléria. AKO ZAČAŤ CVIČIŤ VO FITNESS CENTRE . Veľmi pekné prostredie a aj samotný rezort je moderný, príjemný. Aj personál bol fajn :) Boli sme tam s rodinou na krátky oddych v teplej vode :) Je tam klasický hotelový wellness - menší plavecký bazén, detský bazén,.


Poďakujte používateľovi Otim1. PŘIJĎTE, VYZKOUŠEJTE, RELAXUJTE! Kontaktní osoba: Anna Hlawiczka. Belá , víkendové a wellness pobyty, hotely, kúpeľné pobyty, relaxačné pobyty, liečebné pobyty.


Drevené kade - vonkajší wellness. V kadi je zabudovaná piesková filtrácia, masážne trysky a dezinfekcia. Hoteloví hostia majú možnosť odreagovať sa v športovom areáli, ktorý pozostáva z krytej tenisovej haly, tenisového kurtu, multifunkčného ihriska a detského ihriska, ale aj vo wellness centre, kde sa nachádza vírivka, fínska sauna, drevené kade.


Súčasťou wellness centra je aj fitness. Parkovanie je bezplatné na veľkom. Svěřte se do péče odborníků a nechte se hýčkat v Belé.


Wellness pobyt v centru Belá na Slovensku revitalizuje vaše tělo i mysl. Kapacita wellness časti je osôb, pričom sa hotel snaží rozložiť rezervácie do celého dňa, aby mali hostia čo možno najväčší pocit súkromného relaxu. Až zľava dňa na zážitky, cestovanie, wellness , jedlo a pitie, šport a krásu. Najväčší predajca zliav. Zima v jednom z TOP wellness centier v Penzióne U Mlynárky.


Ubytovacia kapacita hotela je plne vybavených a vkusne zariadených . Hledáte to pravé místo pro Váš odpočinek? Nalezněte jej v našem novém wellness centru. K dispozici máte vířivku, infrasaunu, vyhřívaná relaxační lehátka, zábavné sprchy, perličkové masáže nohou a Kneippovy masáže. Odhoďte každodenní starosti a nechte se hýčkat… Na přání Vám připravíme ovocnou . Nabídka zaměřená na ubytování, lázeňské hotely a wellness hotely.


Wellness Nachádza sa v samostatnom objekte lokalizovanom medzi reštauráciou a hotelom, z ktorého je aj pohodlne prístupné. Pre našich hostí poskytneme príjemné podmienky pre relaxáciu a oddych. Oddychovať budete môcť vo vírivke pre osoby a vo fínskej saune pre osôb. Vám oznamujeme, že sme s podporou Európskej únie z Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast pre Vás dokončili prístavbu k nášmu zariadeniu. V rámci pristaveného objektu Vám prinášame wellness , spoločenské priestory a nové izby.


V budově Sauny Bělá pod Bezdězem je restaurace a sauna, oddělena zvláštními vchody. Po příjemné relaxaci tak můžete posedět v restauraci. Restaurace nabízí jednoduchou kuchyni a výborné pivo. Ve Bělé je sauna suchá (též švédská), kde se teplota pohybuje okolo 1˚C, ale na kamna se nepřilévá voda.


Kvalitní ubytování, kvalitní restaurace, kvalitní wellness centrum a další služby navíc promění Váš pobyt v Hotely Bránice na jeden z nejkrásnějších jaký jste kdy zažili. Bela Bela (Warmbaths) Spa and Wellness - Browse our directory of Spa and Wellness in Bela Bela (Warmbaths). Najpopulárnejšie zariadenie.


Kúpeľné a wellness centrum. Domáce zvieratá povolené. Vhodné pre páry – zariadenie na pobyt s dvoma osobami má hodnotenie 1 .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba