Vodičský preukaz cena bratislava

ZÁLOHA LEN 20 - € prihlaska je platna ak je uhradená záloha. MOŽNOSŤ PLATBY AJ NA SPLÁTKY BEZ ZVÝŠENIA CENY ! V cene výcviku je zahrnuté absolvovanie . Treba sa telefonicky nahlásiť, alebo cez formulár. AUTOŠKOLA GAMA JE TU PRE VÁS UŽ 2. Ako sa zapísať do autoškoly?

Prihlásiť sa na vodičský kurz je jednoduché. Kompletná príprava na získanie vodičského preukazu skupiny B, C. Kondičné jazdy a doškoľovací kurz. Nie cena , ale kvalita by mala ovplyvniť výber autoškoly. Zvýhodnili sme pre vás ceny vybraných kurzov. Využijte skvelé ceny aj na splátky!


Autoškola Harmi Bratislava : Chcete viac než vodičák? Výcvik skupín: A, A A B, BE, osobitný výcvik skupín: A, A B96. Naša autoškola sídli v Bratislave a to umožňuje vykonávať praktický výcvik v náročných križovatkách.

Možnosť platby na splátky! Na akciové zľavy a ceny kurzov. Ak úspešne vykonáte záverečné skúšky, môžete požiadať o vydanie vodičského preukazu kdekoľvek na Slovensku. Medzinárodný vodičský preukaz vybavíte na počkanie na oddeleniach dokladov poriadkovej polície príslušného okresného riaditeľstva Policajného zboru.


V členských štátoch Európskej únie nie je potrebné mať medzinárodný vodičský preukaz. Nemáte ešte vodičský preukaz , potrebujete kondičné jazdy, školenie vodičov, kurz prvej pomoci, alebo potrebujete doklad o psychologickej spôsobilosti vodiča skupiny C alebo D? Vodičské preukazy skupín A B. Individuálny kurz, 79€. ZŤP na špeciálne upravenom cvičnom vozidle s AP. Využite AŹ AAAAAAAA AAAJDJKoAA KOMPENZAČNÝ PRÍSPEVOK z Úradu práce.


Iné služby: kondičné jazdy na cvičnom vozidle s manuálnou alebo. Zahájenie kurzu: štvrtok 08. Prvé vyučovanie: štvrtok 15.


U nás si môžete urobiť vodičský preukaz skupiny B podľa Vašich predstáv. Stále Vám ponúkame nadštandardné služby za štandardnú cenu. Máme kompletné vybavenie, takže celá príprava prebieha u nás na jednom mieste.


Cena za štandard Béčko. Ponúkame Vám individuálny prístup, možnosť platby na splátky, kondičné jazdy a preškoľovanie .

Našim klientom GARANTUJEME že obdržia legislatívou stanovený rozsah služieb vo vysokej kvalite s maximálnym prispôsobením sa požiadavkám klienta. Chceli by ste absolvovať kurz v Bratislave na získanie vodičského preukazu skupiny B? Ste vodič bez skúseností, ktorý potrebuje kondičné jazdy? Navštívte web autoškoly PeterSon.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba