Suzuki vitara 1 4 turbo cena

Exteriér Vitara S je vozidlo, za ktorým sa na ulici otočíte dvakrát. Už jeho predná časť vyčnieva z davu vďaka extravagantným črtám mriežky chladiča s chrómovanými vertikálnymi lamelami. Tá dopĺňa doterajšie modely s benzínovým motorom VVT (kW) alebo dieslom DDiS (kW). Novinka má v porovnaní s nimi pod kapotou podstatne viac sily.


Populárny automobil dosiahol svoj úspech pomerne.

Suzuki Vitara S má pod kapotou prepĺňaný 4-litrový štvorvalec Zdroj: Marek Pokrývka. Okrem ceny môže jednoznačnú voľbu turba ohroziť akurát obava z vyšších nákladov na servis. Turbo vo Vitare S ju síce môže znížiť, no v tomto prípade je to málo pravdepodobné, pretože motor s litrovým výkonom 1k nie je prehnane. Práve pre nich je tu model s veľkým S. Vitara není na našem trhu žádným nováčkem, už pěkných pár měsíců ji můžeme potkávat na silnicích, nový je por nás ale motor, benzínový litrový čtyřválec přeplňovaný turbodmychadlem.


Nicméně nejprve se zastavme u exteriéru. V chromu vyvedená pětidílní maska chladiče, červeně rámovaná světla .

Základní výbava:Sedm airbagů včetně kolenního pro řidiče, úchyty dětských sedaček Isofix vzadu, diody denního svícení, automatické nouzové brzdění, asistent rozjezdu do kopce, parkovací čidla vpředu a vzadu, . BoosterJet o výkonu 1koní. Výkonná, drsná a zábavná. Prodloužená záruka měsíců.


Dynamická tvář, LED světlomety s červeně lemovanými projektory, černá kola z lehkých slitin, interiér s nádechem červené a hliníkové. Vitara Turbo może nie zawojuje segmentu crossoverów, jednak ma szanse zaskarbić sobie serca szerszej rzeszy odbiorców. Wybierając Vitarę z nowym silnikiem musimy pogodzić sie. Dopłata do skrzyni automatycznej wynosi tys. Ne že by předtím evropské verze Suzuki nikdy nevyráběli, ale z linky tam od té doby sjíždí vychvalovaná Vitara.


Na podzim přibyla sportovněji laděná verze S, která se chlubí novým přeplňovaným motorem 1. Japonská automobilka si šáhla do svědomí a po letech . Méně příjemnou vlastností motorů bez turba je velmi pomalý nárůst akcelerace se zvyšujícím se počtem otáček. Verte, či nie, ale ten čas letí. Japonci predstavili koncept S-Cross.


T Bosterjet - nasza opinia.

Doładowany mały benzyniak świetnie się sprawdza pod maską Vitary. Auto jest dynamiczne i niedużo pali. Warto podkreślić też bogate wyposażenie i ciekawe elementy stylistyczne. Seller type, NEW Available to order.


Body type, SUV, Doors, Seats. Transmission, Automatic.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba