Stresne laty impregnovane cena

Strešné laty ​​zo zdravého a silného dreva s hĺbkovou impregnáciou. DPH, predajná bez DPH, predajná s DHP. Balenie bm (ks), €, 1. Cenníková cena S DPH: €. KLINCE - Čierne klince stavebné x 90 .

Predam strešné laty rôznych dlžok 5x= m , 4m , 5m , 5m , 5m , m. Dostupnosť podľa pobočky. Bližšie info po telefóne. Ponúkam stavebné rezivo, hranoly, fošne, strešné laty vsetko zaimpregnovane Cena s dovozom Dolny Kubin, Martin a okolie. Táto slúži na dlhodobú ochranu dreva pred drevokazným hmyzom , hubami a plesňami.


Laty sú ihneď k odberu, skladom. Drevo je ponárané v celosti do nádrží s impregnačným prípravkom.

Ešte za dobrú cenu predávam ako predajca, všetky druhy a farebné prevedenia novej strešne j krytiny Terran, ako aj doplnky ako ochranné mriežky,odkvapový plech, držiak hrebeňovej laty s klincom, príchytky hrebenáčov, strešné fólie atď. Ceny sú uvádzané bez DPH. HOBLOVANÉ REZIVO, 2€ za m 3. IMPREGNOVANÉ REZIVO, 2€ za m 3. Zaradili sme pre Vás do ponuky všetky druhy stavebného reziva vhodné pre stavby a drevostavby, ako napríklad konštrukčné materiály KVH, BSH a DUO hranoly, strešné laty impregnované s certifikátom, prizmované dosky šírkovo triedené, či už mokré alebo sušené a hoblované. Na základe Vašej požiadavky ho môžeme dodať aj impregnované proti škodcom ( na zeleno alebo transparentne ). REZIVO V ŠTANDARTNÝCH ROZMEROCH SKLADOM V STUPAVE: dosky 1. Impregnácia máčaním, dohodou.


Rezivo a laty pre strechu. Významnou súčasťou strechy je jej konštrukcia – krov, ktorá sa realizuje väčšinou z reziva priamo u nás. Ponuka a výroba masívnych drevených produktov, ako drevené hranoly, strešné laty a iné stavebné rezivo za najlepšie ceny na Slovensku. Tovar doveziem až k Vám domov a zdarma.


Drevené hranoly sú impregnované proti drevokazovým škodcom a hubám. K cenám uvedeným bez DPH sa pripočítava DPH podľa zákona č. Predmet: impregnované strešné laty a debnenie krovu na MŠ. Meno osoby, ktorá objednávku uzatvorila: Marián .

Dodávateľ: Branislav Gerinec, č. Zrubový obklad cena alebo zrubový profil cena v triede I ponúka podľa ďalšieho parametru ako sú rozmery . Predaj stolárskeho reziva ako dosky, foršne, hranoly, strešné laty , pí. Predám stavebné rezivo na krovy, altánky atď. Bazár pre stresne laty impregnovane nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Stavebniny TURAY PLUS, s. Ak hľadáte stresne laty impregnovane , viac nemusíte. Online bazár a inzercia zdarma.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba