Nerezovy parak

Kotel zabíjačkový - pařák 65l výklopný CELO- nerezový VR INOX (Zabijačkový kotel v celo-nerezovém provedení na tuhá paliva české výroby, INOX). Predam kondenzacny kotol Attack KT s nerezovym vymennikom toho casu este namontovany ,kotol ma namontovany trojcestny ventil na ohrev teplej vody v bojlery. Predám nepoužitý, nerozbalený sprchový podlahový nerezový žľab 90cm - na vkladanie dlažby, cena polovičná.


Parak 60l a 120l dvojplast tak ako je na foto viac info po tel. Predám dvojplášťový nerezový 80l Parak s ohniskom ,poistným ventilom a teplomerom, .

Inzeráty nerezovy parak. Bezplatná inzercia, nerezovy parak predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Je určený do hrncov a kastrólov všetkých bežných veľkostí na varenie, ohrievanie potravín, knedlí v pare.


Predám nerezový dvojplášťový kotlík 70l,100l vyrobený z 2mm nerezoveho plechu,ohnisko je vyklápacie z 2mm čierneho plechu nastriekaneho ohňovzdornou f. Kotel zabíjačkový, pařák l, výklopný, nerezový , VR Popis: Zabíjačkový kotel - pařák o objemu litrů, výklopný, s nerezovým kotlem.

Vyzkoušejte kvalitní nerezové pařáky k snadnému zpracování včelího vosku. Smaltovaný kotlík s maximálnym objemom 25l. Vařák má připojení na parní. Zloženie: smaltovaná oceľ, nerezová rukoväť.


Dobrý den,koupím za rozumnou cenu zachovalý smaltovaný nebo nerezový výklopný pařák NA brambory,zabíjačku. Nejlépe okolí Pu,Hk,Ko,Kh,Cr,Zr,Bk,nebo dle dohody. Předem děkuji za NAbídky. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii . Nahradí drahé elektrické parní hrnce.


Tlakové hrnce Příslušenství. Zobrazit podrobnější popis . Hledáte brambory na parak ? Nerezový naparovač, BANQUET. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kotlíky na guláš Lacné kotlíky na guláš.


PrihlásenieNová registrácia.

NEREZOVÝ PAŘÁK v prodejnách PENNY Market, platnost: 2. Parák sa využíva na získavanie vosku z rámikov pôsobením vodnej pary. V spodnej časti sa nachádza horák s prípojkou na propán-butánovú fľašu. Rámiky sa vkladajú do dierovaného koša, ktorý . Banquet Napařovač na knedlíky Culinaria - napařovací vějíř - Pařák.


Univerzální nerezový napařovák Banquet Culinaria na knedlíky a zeleninu, průměr 23cm. Vložka pařáku 1l nerez empty.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba