Náhrobné pomníky dvojhroby

Vyrábame pomníky , urnové hroby, jednohroby, dvojhroby , žulové kuchynské dosky a kamenárske výrobky zo žuly. Pôsobíme v rámci celej Bratislavy a bratislavského kraja. Sortiment ponúkaných výrobkov je využiteľný v exteriéri aj v interiéri, na výber je mnoho druhov prirodného aj umelého kameňa v širokej škále farieb.


Pre pomníky a náhrobné kamene sa špecializujeme na kompletné dodanie od návrhu po samotnú realizáciu tzv. Pri montáži pomníkov a náhrobných kameňov používame ten najkvalitnejší spojovací materiál od renomovaných výrobcov.

Dvojhroby pomníková architektúra. Zvyčajne sa skladajú z žulových rámov, žulových krycích dosiek (- dielov), žulového sokla a samotného pomníka. Kamenárstvokvetan – výroba a predaj náhrobných kameňov, pomníkov.


Lacné aj exkluzivne náhrobky. Výroba porcelánových fotografií na náhrobné pomníky. Porcelánová fotografia na hrob alebo pomník je vyrábaná klasickou keramickou . Dvoj hroby , pomníky s dvomi hrobovými miestami vedľa seba patria k najčastejšie realizovaným pomníkom na slovenských cintorínoch.

Veľmi často sa realizujú dvojhorby s väčším, či menším . Ponúkame kvalitné spracovanie a komplexné služby od návrhu, až po realizáciu, vrátane širokej ponuky doplnkov k pomníkom. Vyberte si z ponuky kvalitných hrobov. Krásne typy a tvary pomníkov.


Náhrobné kamene, pomníky. Vybrali sme najpredávanejšie modely. Obľúbené náhrobné doplnky. Pomníky si môžete vybrať z katalógov, alebo z priamo z výstavy.


Našim hlavným profilom sú kamenárske práce, ako výroba náhrobných pomníkov ( jednohroby, dvojhroby , urnové pomníky ), epitafných dosiek, ale vyrábame aj rámy, parapety, pulty, krycie dosky a iné kamenárske výrobky, realizujeme stavebné práce z . Profil firmy je zameraný hlavne na výrobu pomníkových zostáv - ako sú jednohroby, dvojhroby , urnové hroby, nápisné dosky, no v posledných rokoch sa naša. Našim zákazníkom ponúkame najvyššiu kvalitu prírodného a umelého kameňa v kombinácii s najlepšou cenou a mimoriadnou rýchlosťou realizácie Vašich požiadaviek. V našej ponuke nájdete: Pomníky , náhrobky a pamätné tabule ( jednohroby, dvojhroby , trojhroby) vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Opracovanie prírodného kameňa. Výroba a montáž krbov, kuchynských liniek, stolov a náhrobných pomníkov.


Mám záujem o podobný pomník ! Pomníky , hroby, náhrobky , náhrobní desky, jednohroby, dvojhroby - Žula, mramor - Kamenictví GRANMAR - Provádíme veškeré kamenické práce včetně projekce, výroby a montáže - pomníky , jednohroby, dvojhroby , dlažby, schody, kamenné zdi, krby, kuchyňské a umyvadlové desky, parapety, obklady a dlažby.

Jednohrob z materiálu Aurora, Palárikovo, kat. Zobrazujem až (z 4položiek). Firma sa orientuje na zákazkovú kamenársku výrobu v oblasti cintorínskej architektúry a stavebníctva. Prevádzame výrobu: montáž, rekonštrukcie pomníkov , pracovných dosiek, krbov, schody, parapety a dlažby, sekanie a pieskovanie písma, zlátenie a farbenie písma, štokovanie schodových . POMNÍKY AJ NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENIA ! SK e-shop s náhrobnými doplnkami (viac ako 5položiek skladom) . Zakázková výroba náhrobků a pomníků zahrnuje kompletní jednohroby, dvojhroby nebo urnové pomníky , pomníkové díly, obruby, zákrytové (krycí) desky a nápisové desky s nápisy a dekory (sekanými, pískovanými, plastickými). Vyrábíme také náhrobky a hrobové díly z umělého (teraco) kamene.


Pri návšteve cintorínov sa možno v tomto dušičkovom období rozhodnete pre výstavbu nového pomníka či náhrobného kameňa pre svojich zosnulých. V dnešnej dobe si môžete pre výrobu pomníka vybrať napríklad kameň umelý či prírodný, ale aj žulu či mramor. Juhokameň, kamenárstvo, náhrobné kamene, hroby, prírodný kameň.


Zaoberáme sa hlavne výrobou a montážou hrobov a náhrobných kameňov, a vysekávaním písma.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba