Kuchynské štúdio bratislava

Nie je potrebné uhádnuť, čo chcete. Stačí prísť a navštíviť jedno z našich design štúdií a uvidíte, že sen o Vašej kuchyni je priamo pred Vami. Obraz hovorí za tisíc slov a nič nie je vzrušujúcejšie ako stáť uprostred toho, čo sa môže stať súčasťou vášho domova. Máme pre Vás cenovo dostupné aj luxusné riešenie a môžme . Praktickú, štýlovú, jedinečnú, Vašu.


Radšej si necháte poradiť a využijete služby šikovných dizajnérov?

Obe možnosti sú správne. Naše kuchynské a interiérové štúdio v Bratislave má pre Vás otvorené dvere, ktoré . Predaj kúpeľňového vybavenia. Obklady, dlažby, vane, sprchovacie kúty, sanitárna keramika, vodovodné batérie, stavebná chémia. Využite aktuálne akcie na kuchyne.


AKCIA: ZĽAVA a chladnička Gorenje ZADARMO ZADRMA na kuchynské linky na mieru do 31. Spoločnosť DanKüchen Vám vyrobí kuchyňu na mieru, ale vybrať si môžete aj z bohatej ponuky kuchýň a kuchynských liniek v našej predajni a kuchynskom štúdiu v Bratislave. Plánujte kuchyne s ORESI.


Nemecké luxusné kuchyne Bauformat, Kuchyňa Livanza a chytré kuchyne Dolti.

Kuchynské linky na mieru za dobrú cenu. Najluxusnejšie kuchynské štúdio v Bratislave exkluzívne nemecké kuchyne značiek Poggenpohl, Eggersmann showroom interiérového nábytku Calligaris špičkové spotrebiče Gaggenau – exkluzívne zastúpenie špičkové spotrebiče značiek Miele, Gutmann, AEG značkový jedálenský nábytok svetových značiek TOP služby . V tomto štúdiu vyriešite svoju kuchyňu na mieru aj sektorovú kuchyňu. Sykora v Bratislave s dlhoročnou tradíciou značkové kuchyne na mieru Sykora sektorové kuchyne. Sykora jedinečná galéria jedálenského nábytku Calligaris široký výber spotrebičov a príslušenstva showroom odsávačov Faber svetové značky obkladov, dlažieb, sanity a kúpeľňového nábytku k dispozícií je vám profesionálnych dizajnérov NOVINKA – možnosť platby kartou. Inšpirujte sa širokou škálou kuchýň na mieru v nadčasovom dizajne a budete očarení dokonalou harmóniou elegancie, farieb a funkcie.


Už niekoľko rokov sme spoľahlivým partnerom vždy, keď ide o individuálne naplánovanie novej kuchyne. Riešenia šité na mieru Vášmu priestoru aj osobným potrebám sú pre nás prioritou. Vďaka dlhoročným skúsenostiam vytvárame i do zložitých priestorov praktické a krásne kuchyne.


Navrhujeme kuchyne jednoduché aj . Zverte sa do rúk profesionálov z ikuchyne! Navštívte kuchynské štúdio DANKÜCHEN v Bratislave alebo Trnave a nechajte si vyrobit kuchyne na mieru. Oficiálny e-shop výrobcu Decodom s najširšou ponukou nábytku a služieb na Slovensku. Prezrite si na našej stránke luxdan.


KUCHYNSKÉ ŠTÚDIO Bratislava - 3D návrhy, vizuály, výroba a montáž kuchyne. D návrh kuchyne, vizuály, poradenstvo pri výbere materiálov, doplnkov a spotrebičov. TRENDOVÉ kuchyne - návrh a výroba kuchyne na . Concept štúdio sa zameriava na kvalitný kuchynský nábytok vyrobený v Nemecku, s nadčasovým dizajnom a serióznym záručným a pozáručným servisom.

Prioritou štúdia je vytvoriť príjemnú atmosféru pri tvorbe kuchyne , lebo len v pokoji sa tvoria pekné a účelné priestory. Na výsledku sa podpisuje kvalita myšlienky, tvorby i výroby. Do kuchyne s veľkou chuťou. Drezy a dávkovače saponátu. Drezové batérie a kúpelňové doplnky.


Obľúbení výrobcovia: Decodom Franke ďalšie. V kuchynskom štúdiu Decodom Lamač je vystavených kuchýň Decoplan ( kuchynské linky na mieru), kuchyne Minimax (jednoduché blokové kuchynské linky), obývacie zostavy, jedna spáňová zostava a doplnkový tovar (stoly, stoličky a iné). V štúdiu je možné vidieť obmedzený sortiment značky Decodom, objednať .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba