Kominova hlavica otocna

Komínové hlavice otočné sú vyrobené z nerezu . Rotačná komínová hlavica , vďaka rotáci vždy vytvára podtlak, čo vedie k zvýšeniu intenzity prúdenia splodín v potrubí komínu a zabraňuje tiež spätnému ťahu, vďaka malému priemeru lopatiek je možné hla. Obchod overený zákazníkmi. Rámik do dvierok pre regulátor ťahu RMS-DW.


Rámik je vhodný pre komíny TUMA FOLK a TUMA Therm.

Pomocou špeciálnej komínovej hlavice EKON od firmy CAMIN. Pozrite si komplexné riešenia, množstvo rád a informácií. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Po mnohých dotazoch či je možné použiť hlavice Lomanco k zvýšeniu ťahu komína (vysoko kvalitní ložiská zalisované v plastovom púzdre, používané len firmou Lomanco, sú určené pre teploty max. 65°C), sme pre našich zákazníkov pripravili sortiment nástavcov ktoré je možné použiť aj na komíny.


Nerezová komínová hlavice se používá na komíny na tuhá paliva. Hlavice také funguje jako st. Každý z nás sa už stretol s problémami spojenými s nedostatečným ťahom komína.

A práve tieto problémy a nedostatky pomôžu vyriešiť komínové hlavice. Určite poznáte, buď už z vlasnej skúsenosti či z rozprávania priateľov, aké problémy môže spôsobiť komín s nedostatočným ťahom. Ako môže taký komín zadymením . Vyrábajú sa v rôznych prevedeniach, podľa toho na aký druh komína sa bude hlavica osádzať. Je vyrábaná z nereze typu 1. Ložiská hlavice odolávajú teplote 5°C.


Sú otočné a otáčajú sa vzhľadom na smer . Mezi často vyhledávané a poptávané výrobky patří i hlavice Turbowent. Předpokladem úspěchu nejsou pouze. KOMÍNOVÁ OTOČNÁ HLAVICE - TUHÁ PALIVA . Tato funkce není z pohledu vlastního komína nezbytně nutná, všechny námi dodávané komínové vložky jsou proti dešťové vodě odolné, nicméně stříšky rovněž dotváří výsledný vzhled komína a proto jsou mezi stavebníky oblíbené. Základna pro otočnou hlavici.


Odvětrávací hlavice také podporuje zkvalitnění hoření a prodlužuje životnost komína. Odvětrávací rotační hlavice šikovně zamezuje vniku zvěře, ptactva či deště do komínu. Ventilační hlavice pro nerezový komín jsou konstruovány tak, aby svým rotačním pohybem pomáhaly zvyšovat podtlak v komínu a tím i jeho tah.


Otočná hlavice je vyrobena z vysoce kvalitní žáruvzdorné a korozivzdorné oceli.

Pomozte i vy vašemu komínu vypořádat se s odvodem nežádoucích zplodin z vašeho kotle, krbu či .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba