Hyundai tucson batožinový priestor

CRDi HP Premium s automatom Zdroj: Marek Pokrývka. Kórejská novinka debutovala na. Batožinový priestor SUV mal v našom prípade základný objem 4litrov Zdroj: Marek Pokrývka.


Kufor patrí k triednemu priemeru. Nakladacia hrana batožinového priestoru je však pomerne vysoká. Objem palivovej nádrže (l):, 58.

Užitočná hmotnosť (kg):, 615. Základná akciová cena motora T-GDI 4Xvo . Manipuláciu s batožinou uľahčuje nízka nakladacia hrana a dvojitá podlaha. Jeho priestorný prémiový interiér je k dispozícii s koženými sedadlami v červenej, béžovej, alebo čiernej farbe. Priestrannosť a svetlo kabíne dodáva aj presklená otvárateľná panoramatická strecha.


K dispozícii je tiež veľkorysý batožinový priestor , ktorý je. Sklápať sedadlá v jej prítomnosti nemalo význam a pri prejazde nerovností vydávala podivné zvuky. Je teda na majiteľovi, či mu odpočet DPH stojí za toto obmedzenie.

Základný objem batožinového priestoru 5l patrí k najlepším v . Základných 3l na batožine je totiž pre bežnú rodinu žalostne málo a priestoru pre nohy vzadu zase . Je cenovo relatívne dostupný, má krásny dizajn, kvalitný a priestranný interiér, veľký batožinový priestor a za jeho volantom sa cítite bezpečne. K jednotlivým prvkom patria inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru (otvoria sa po priblížení osoby s inteligentným kľúčom vo vrecku), odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo . Tucson na konto batožinového priestoru. Zhodnime sa spoločne, že. Ak by to náhodou niekedy . Hodnotenie produktu: (recenzie). Plastová vanička do kufra vyrobená presne podľa tvaru dna batožinového priestoru na konkrétny typ vozidla.


Na webovej stránke AutaSatuA sú uvedené oficiálne údaje o objemu batožinového priestoru. Zistite, koľko vecí môžu byť. Spolu so sesterským modelom Sportage si zakrátko po uvedení na trh získali množstvo priaznivcov, o čom svedčí viac ako milión predaných kusov. Na rozdiel od Sportage sa ale . W) s manuálnou prevodovkou a vo výbave Style. Do batožinového priestoru s veľkorysými rozmermi vo všetkých smeroch a minimálnou nakladacou hranou podľa výrobcu naložíte 5litrov batožiny , čo je viac než dostatočná porcia aj pre potreby . Prístup do batožinového priestoru je cez rozmerné piate dvere.


Zaujímavým a zároveň praktickým riešením je automatické elektrické ovládanie dverí batožinového priestoru Smart Power Tailgate. Systém otvorí dvere automaticky po priblížení osoby s elektronickým kľúčom smart vo vrecku.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba