Folie na skialp pasy

Doporučujeme použiť drevenú dosku širšiu a dlhšiu ako je pás , pás. Pokud vám pásy spadnou do jehličí, na zaprášený koberec, tak klasické lepidlo lze celkem snadno obnovit bud místně lepidlem v tubě nebo kouskem lepidla na folii , pořípadě lze provést celkovou renovaci lepidlem na folii. SLABĚ LEPICÍ lepidla : colltex je na pásech WHIZZ , Contour lepidlo nazval HYBRID - at se . V extrémnych podmienkach sa spoliehate na špičkovú kvalitu svojho outdoorového vybavenia.


Skialpové stoupací pásy Dynafit Speedskin Nanga Parbat.

Originál stoupací pásy na lyže Dynafit Nanga Parbat. Stúpacie pásy vo vrecku, Pásy nalepené na fólii , Pás lepený bez fólie. Nalepovanie pásu počas vetra, Skladanie pásu na vetre. Musia spĺňať základné kritériá – stúpať. Jednoduchým prežehlením pásky pri teplote 1° C sa lepidlo čisto a rýchlo prenesie z fólie na pásy.


Najlepšie je použiť žehličku na . Zo škatule vybaľujem mohérové pásy , široké 1mm, neorezané. Zložený pás na vetre, Zahriatie pásov v teple - pod vetrovkou .

Súčasťou balenia sú zadné háky a plastové vrecko s nitmi na ich upevnenie. Pásy sú podlepené plastovou fóliou a upínanie na špičku je už prinitované. Upinák na špičku a pätu je z červeného plastu v tvare jašteričích paprčiek. Univerzálne stúpacie pásy sú vyrábané v rôznych dĺžkach prispôsobených dĺžkam skialpových lyží. Vyberte si zo širokej ponuky stúpacích skialpových pásov.


Orezať si ich môžte pomocou návodu a priloženého orezávača. Skialpinistické pásy značky Black Diamond. Stoupací pásy - BLACK DIAMOND š 110mm - délka 1cm.


Síťka mezi skialpové pásy od firmy Black Diamon která je chrání proti slepení k sobě a usnadňuje jejich skladování. Glue Renew Transfer je folie s lepidlem, která se při teplotě doporučované návodem zažehlí na očištěné pásy od lepidla. Keď je lepidlo zohriate, lepí príliš silno a viac ho zostane na sklznici. Pokiaľ ide o fólie na ktoré treba lepiť pásy , tie môžte kľudne zahodiť. Aby vám lepidlo vydržalo čo najdlhšie je dôležité nelepiť na sklznicu pásy doma ale až vonku v chlade a vonku ich aj zlepiť.


Rozdiel v životnosti lepidla, ktorý spôsobí ich . Jiná technologie je na úkor mírně větší váhy a menší skladnosti (nejsou tak měkké jako pásy s textilním podkladem). Opakované nalepení pásů však není problém.

Na dolní straně pásu najdete úzkou fólii vedoucí středem pásu, je zde z důvodu jednoduššího odtrhnutí pásů od sebe. Fólie se zde odstraní pouze na prvních . To snadno nasbíráte zvláště při jarním skialpu. Lepidlo se prodává na transportní folii v rulce. Je zde dostatek pro jeden pár lyží asi 2m.


Také se vyrábí v několika šířkách, podle šířky pásu. Před samotným nanesením lepidla na pásy je potřeba pás zbavit zbytků lepidla . Pre celkovú opravu lepiacej vrstvy je najvhodnejšie použiť LEPIDLO NA PRENOSNEJ FÓLII. Folie pro uskladnění stoupacích pásů.


Pás – lepidlo nahor – rozložíme na rovnej ploche, natiahneme a zafixujeme. Jaký pásy mám vzít na KBACKLITE 174cm? Podle mě pro terénní běžky, kde se chodí mírnější kopce než skialp , je to super nápad.


Po zkusenostech z dneska si na dalsi lyze urcite poridim ty bezlepidlovy pasy , protoze snazit se narvat pas na folii ve velkym snezeni a vetru je fakt opruz. POMOCA OCHRANNA FOLIA 120. Ochranná fólia na stúpacie pásy.


S DPH Staň sa aj ty VIP zákaznik. Po zlepení pásu z lyže sa pás zohne na polovicu a zlepí (už bez fólie ). Najčastejšie sa totiž pásy.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba