České designové batohy

Jsou krásné, praktické a pohodlné. Vybrali jsme pro vás desítku českých a zahraničních výrobců tašek a batohů , které uspokojí potřeby současného městského člověka. Jaký styl vám sedí nejvíc? V našem ateliéru nevznikají pouze městské tašky a klasické brašny, snažíme se obsáhnout i další atypické a specializované produkty v tomto oboru.


Výchozími body pro naši tvorbu jsou funkce, kvalita, jednoduchost a estetika. PLB_foto_HOME_boneless .

The North Face - Back Future Berkly. Dáme vám vědět, co je nového a štavnatého ve světě designové tvorby. Budete originální - pomůžeme vám s výběrem dárků. Pozveme vás na akce s těmi nej lokálními tvůrci. ALEXMONHART se probojovala do německý veletrh SEEK.


Je to vůbec poprvé, co se na tamním mezinárodním veletrhu streetwearových značek představí i čeští zástupci. Značka se již dvakrát prezentovala v Praze na design weeku a rovněž dvakrát na německém veletrhu SEEK. O úspěchu svědčí fakt, že se tam dostala jako první česká značka vůbec, přitom účast není samozřejmostí.

Výběr vystavujících je kurátorován a SEEK tak sám o sobě nastavuje trendy ve streetwear . Lidé z našeho teamu mají s vývojem batohů dlouholeté zkušenosti, které by bylo škoda nevyužít. Jehou součástí je například Andrej, který působí v oblasti produktového designu již více než let. Tančícím domě seznámit s jejich odlehčenou . Backpack Felt je praktický a prostorný batoh od známé slovenské designové. Dámský městský batůžek Volta se hodí do každého počasí. Batoh Mad Max Birdman je vyrobený z pevné a odolné potahové látky žluté barvy,.


Rolltop Hell batoh od české značky mAnuFraKtura je ušitý z . Jaké batohy se budou nosit na… Myslíte si, že batohy se hodí jen do přírody a… Dobrý design již nestačí. Freshlabels myslí i na udržitelnost Dobrý design již nestačí. Netradiční, unikátní, stylové, nápadité, šetrné k životnímu prostředí, ekologické, české , up-cycling, handmade - to jsou přívlastky všech výrobků Respiro. Ať už se jedná o kabelky, batohy , šátky, pásky či obaly na notebooky a třeba eko kola, vždy máte záruku jedinečnosti - každý výrobek je originál!


Jak v použitém materiálu a . Všechny ceny jsou uvedeny včetně zákonné Daně z přidané hodnoty plus POŠTOVNÉ a popřípadě poplatky za dobírku, není-li jinak popsáno. Batůžek BORDER COLLIE II. Stylové batohy od kvalitních značek.


Na ZOOTu najdete kousky od Pieces, Herschel a řady dalších.

Jsme hrdý, oficiální distributor oblíbených nizozemských značek XD Design a Loooqs a švýcarské značky Swiss Peak pro český a slovenský trh. V naší nabídce najdete chytré produkty s myšlenkou, láskou k designu a šetrností k přírodě. Co takhle třeba batoh , který nelze vykrást. UrbanWood je mladá česká značka zabývající se ruční výrobou a prodejem stylových dřevěných předmětů. Bačuta vyrábí kožené kabelky, tašky, batohy , doplňky a boty dle vlastního designu , vlastnoručně v malých sériích.


Originální český design , přírodní materiál a kvalitní zpracování. Chicago aneb Nová spojka módních návrhářů z „ Československa“. Propracovaný byznys model je. BRAASI - designové batohy na kolo. Předměty každodenního užití,městské batohy , jsou inspirovány užitnou estetikou a jednoduchostí horolezeckého vybavení 80-tých let.


Vývoj a výroba probíhá ve vlastní dílně v Praze, převážně z materiálů vyrobených v České republice.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba