Suché rezivo pre stolárov

Naša firma sa zaoberá aj výrobou a predajom stolárskeho reziva. Rezivo pre stolárov je vyrábané z dreva bežne dostupných domácich drevín. V prípade, že zháňate rezivo zo zahraničných drevín nás neváhajte kontaktovať.


Máme certifikovanú sušiareň podľa osvedčenia č. Cenník suchého stolárskeho reziva nájdete tu.

Pozrite si ceny stavebného reziva od DE LUMAX. Inzeráty stolarske rezivo. Bezplatná inzercia, stolarske rezivo predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ponúkame neomietané a omietane nesušené a sušene rezivo , stolárske rezivo aj na objednávku z druhov drevín.


Kvalitu a rozmery vieme vyrobit podľa Vašej objednávky. PROSÍM KONTAKTOVAŤ AKÉ REZIVO MÁME SKLADOM!

Ponukame aj Stavebne rezivo -hranoly,dosky,laty. Vieme vyrobit aj podla vašej . Formáty stolárskeho reziva. Stolárske rezivo Hevea za cenu o polivicu lacnější ako dub. Tlačia na vás zákazníci s cenami?


Musíte ísť s cenou dole, aby ste sa vyrovnali konkurencii? Hľadáte možnosť, ako ušetriť na materiáli a pritom ponúknuť zákazníkovi požadovanú kvalitu? Využite našu ponuku a vyskúšajte exoticku drevinu Hevea. Sortiment drevín - buk, dub, borovica, čerešňa, jelša, agát, lipa, smrekovec, jaseň. Smrek,borovica, jelša,dub,buk 235150xprvá A kvalita, vysušené na -. Akcia na smrek B - kvalita Ponúkame suché stolárske rezivo typu smrek x 1Cena 300.


Smrek , borovica, jelša, dub ,buk ,sušené prvá A kvalita. AKCIA stolárske rezivo - CENNÍK! Všetko robí kvalifikovaný a skúsený personál na nových strojoch značky Martin a Holzher.


Realizujeme a pripravujeme zákazky podľa želania zákazníka.

V prípade potreby je možnosť konzultovať projekt s naším architektom, ktorý Vám poradí a po . Sušené stolárske rezivo. Neomietane dosky smrek prvá trieda suché. Mam na predaj suché na neomietané rezivo smrek na stolárske účelu v hrúbkach 2cm a. Cena ja 250€ mpri väčšom odbere nad 5mcena 220€ Všetko je prvá trieda v prípade záujmu neváhajte volať. Drevo je ihneď k odberu.


Základnou ponukou je výroba a sušenie reziva pre stolárske a nábytkárske účely. Na ponuke je suché rezivo s vlhkosťou 8- i mokré rezivo. Firma je zameraná predovšetkým na výrobu čerstvého a suchého reziva v drevinách buk, dub, jaseň, javor, smrek, borovica, jedľa, lipa, čerešna a iných druhov pre stolárske a nábytkárske účely. Okrem toho vyrába stavebné rezivo : hranoly, krokvy, strešné late. Porez guľatiny je realizovaý na rámovej píle RZ – 7s . Predaj stavebného reziva , stolárskeho reziva.


Sme drevo spracujúca firma zameraná na piliarsku výrobu. V každej oblasti nášho . REZIVO -OBCHOD TT predaj sušeného stolárskeho reziva. Vítame Vás na našich stránkach a radi Vás uvidíme aj osobne.


Na kúrenie je najlepšie staré. LOGÁ firiem,orientačné tabule, svetelné pútače a pod. Haniska, Kraj: Prešovský Štát: sk Slovenská republika Viac.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba