Praky na predaj

Praky , Airsoft, Kuše, Luky, Šípy, Vzduchovky, Plynovky, Zbraňové doplnky, Paintball RAM, Jatočný prístroj, Flobert 4mm 6mm, Derringer. Kvalitné a presné praky za dostupné ceny. Vhodné pre terčovú streľbu ale aj pre streľbu do plechoviek.


V pamäti Praky si snáď každí pamätá najmä zo svojho dectva. Nie je to však len taká hračka, ale i efektívna zbraň.

Amatérke, či profesionálne praky len na AFG. Prak Black Panther je jednoduchý prak s oceľovou vidlicou, ktorá je veľmi odolná. Výhodou je ergonomický tvarovaná plastová rukoväť so sklopnou opierkou pre vzopretie zápästia. Bezplatná inzercia, predam prak predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Tieto praky od Drennanu sú špičkovo navrhnuté a výborne sa s nimi pracuje. Obchod overený zákazníkmi.

Len u nás nájdete luky, praky , lovecké kuše – pozrite si našu pestrú ponuku. PREDAJ ŠPORTOVÝCH PRAKOV A KÚŠ. Predaj tovaru v tejto kategórii je možný len osobám s vekom aspoň rokov. Všetok tovar z tejto kategórie je určený na športovú streľbu do terčov.


Guličky oceľové ks, priemer mm. Doba dodania: zvyčajne až dni. Nordica 152cm,(pre postavu do 170cm). Su prakticky ako nove,obute cca 5krat za posled. K opisovanym lyziam aj lyziarky Dalbe.


Prezrite si Praky na stránkach s poľovníckymi potrebami polovnickepotreby. Ponúkame rôzne zbrane, odevy a ďalšie vybavenia pre poľovníkov. Praky a kuše patria k neodmysliteľnej zábave počas letných víkendov na chate alebo u Vás.


Lazecký Český prak - dospelý. Kód tovaru: Kuličky do praku. Pravá letecká guma 5x5mm, pravá kůže.

Země původu CZ (vlastní výrobek). Objednávka Vám bude potvrdená najneskôr do prac. Klasická forma praku kopíruje písmeno Y, kde spodní část slouží jako držadlo a ve vrchní části je uchycena guma s koženým lůžkem.


Sme lukostrelci a pomáhame začínať novým lukostrelcom. Pri kúpe luku vždy získate odborné poradenstvo, s každým strelcom-zákazníkom osobne preberáme jeho potreby a možnosti, preto si každého strelca-zákazníka na kúpu luku objednávame na konkrétny termín. Priemerný predaj u nás v obchode trvá 1-hodiny, . Original balení obsahuje 3. Standardní terčový hrot pro šípy do . Hledáte kvalitní PRAKY ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v kategorii PRAKY v našem obchodě.


Higlife Store - potřeby pro muže.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba