Poleva na donuts recept

Zo všetkých strán počujem o fašiangu, a moje srdce mi nedovolí neurobiť si ich. Prostredníctvom mojich receptov Ti chcem ukázať, že sa dá navariť rýchlo a zároveň aj chutne. Neodsudzujem mäsíčko ani sladké. Podľa mňa máme jesť všetko, ale s mierou.


Není díl seriálu Simpsonovi, který bych neviděl méně než třikrát.

Některé díly jsem dokonce viděl častěji než přesnou přihrávku Slavie v této sezóně. Lásku k této žluté americké rodině jsem samozřejmě přenesl důslednou výchovou na oba syny. Tím pádem je u nás tento seriál nejoblíbenější . Já vám teď popíši několik zajímavých receptů na polevy , které se jistě budou hodit každé kuchařce. Karamelová poleva 1g moučkového cukru lžíce vody.


Ze čtvrtiny dávky cukru připravíme karamel. Klasické donuty jsou samozřejmě smažené, a z kynutého těsta. Já jsem však zkusila recept na trochu jinou variantu – nekynutou a nesmaženou Možná si říkáte, že výsledek bude mít tím pádem s donutem pramálo společného, a že to už donut vlastně ani není, ale ujistím vás, že už jen kvůli tvaru to donut.

Donuty necháme kynout na plechu zhruba min. Pečeme na 150°C dozlatova (pozor ! donuty se musí hlídat). Necháme ešte minút odležať.


Poleva nesmí být příliš . Cukor rozmiešame spolu s roztopeným maslom, podľa potreby prilejeme ešte trochu horúcej vody. Pridáme potravinárske farbivo a šišky polievame polevou. Kým je ešte teplá, nasypeme navrch čokoládovú ryžu a necháme stuhnúť.


Hľadáte recepty na prípravu cukrovej polevy ? Vyberte si z ponuky najlepších receptov na cukrovú polevu online. Cukrová poleva a množstvo ďalších chutných receptov. Najlepšie šišky sú tie, ktoré sú nepravidelné a zanechávajú stopu od ručnej práce. Pravé domáce americké „ donuts “ s množstvom čokolády. Osmažené a osušené koblížky touto polevou přelijeme a polevu necháme zaschnout.


Koblížky podáváme se sklenicí mléka. Poznámka: Donuts nebo donuty (čteme donats či donaty) jsou vlastně podobné našim kynutým koblihám, jen s tím rozdílem, že mají uprostřed otvor a dovnitř se nedává. Stáhnout recept jako PDF.


Vyskúšajte zaujímavý recept na pravé domáce americké šišky.

Budete potrebovať tieto. Základná potrava Homera Simpsona, delikatesa pre Amerických policajtov, alebo vítaná pochúťka našich detí. Je to šiška, ale aj nie je.


Aký ma donut tvar, tajomstvo jeho cesta, fantázia pri zdobení. Postup přípravy receptu. Do prosátého moučkového cukru dáme horké mléko, pár kapek citrónové šťávy a dobře vymícháme. Nalijeme na vychladlý moučník a rozetřeme. Do vzkazů jsem dostala již několikátou prosbu o recept na mléčnou polevu , kterou jsem použila u nějakého moučníku.


Stačí vám jen se podívat na barevné americké koblížky, a už se vám sbíhají sliny? Nemusíte pro ně za oceán, ale ani do supermarketu. Ukážeme vám, jak je přichystat doma.


Americké koblížky doughnut (známé také jako donut ) proslavili policisté v amerických filmech, kde donuty tvoří jejich typickou svačinku. Sladký koblížek s dírou uprostřed na rozdíl od naší koblihy není plněný, příchuť je tvořena cukrovou polevou. Příchutí existuje nekonečná řada – od skořicové přes borůvkovou až po.


Nalezené recepty pro na donuty poleva. Na myTaste najdete nejen recepty obsahující na donuty poleva , ale také tisíce podobných receptů. Foto: Kitchen and the City. Také jste si zamilovali donuty a nejradši byste je měli krásně čerstvé?


My pro vás máme naprosto bezkonkureční recept , díky. Malinová poleva : zmražené maliny 1g. Dnešní příspěvek začneme tak trochu symbolicky.


Až ho totiž budete číst, budu právě někde nad Atlantikem směrem do New Yorku. A tak, abych se trochu navnadila, udělala jsem americké koblížky, tedy donuts (nebo doughnuts ). Je pravda, že doma moc nesmažím a tak jsem se k nim odhodlávala docela .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba