Jednotná strela do brokovnice cena

Výhody, kterou poskytuje jednotná střela - mohutný zastavovací účinek a výkon a minimální citlivost na trávu, větve a další drobné překážky. Možnost výstřelu z brokovnice. Brokové strelivo SellierBellot Slug Special - jednotná strela kal.


Uvedená cena je za 1kus náboja. Iba osobný odber v predajni na zbrojný preukaz, nezasielame.

Vysoko priebojné a ranivé oceľové strely od Lotyšského výrobcu DDupleks, majú na zver okamžitý smrtiaci účinok. Oceľové strojovo obrábané. Strely možno preto absolútne bezproblémovo použiť až do plného pevného zahrdlenia a až do polovičného výmenného zahrdlenia choke. S-Ball s jednou strelou , b) v reze, c) jednotná strela z rôznych pohľadov, d) takýto nástrel s nábojom S-Ball (výstrelov) na 1metrov je možné dosiahnuť len z vyskúšanej zbrane, pričom záleží na zahrdlení hlavne. Nie z každej brokovnice je možné strieľať tento druh . Vie mi niekto povedať na aku vzdialenost sa dá strielat s jednotnou strelou ? Aka je presnost na alebo 100m?


Napriek tomu, že na Slovensku sa názov „Brenneke“ udomácnil na všeobecné pomenovanie jednotnej strely do brokovnice , všimol som si,.

Zakoupit u nás můžete také třeba pistole, revolvery, vzduchovky Gamo, oblečení či různé příslušenství pro myslivce a sportovní střelce. Pro svoji kvalitu a cenovou dostupnost má své nezastupitelné místo u českých a také . Ahoj, zajímalo by mne, na jakou vzdálenost se dá střílet s jednotnou střelou do brokovnice (aby se dalo mluvit o mířené střelbě). Jednotná střela pro brokovnice ráže 20. Na větší vzdálenosti nemá cenu brokovnicí střílet - jsem příznivcem realismu a naaranžované situace typu jsem snajpr mi nic neříkají - v reálu se terč může pohybovat, málokdy postojí.


Lov zveri brokovnicovými jednotnými strelami má historický pôvo ale vznikol aj z praktického dôvodu. Historické podmienky neumožňovali mnohým poľovníkom bývalého socialistického tábora držanie guľových zbraní. Jediným východiskom bolo používanie brokovnice s nábojom s jednotnou strelou a . V nabídce naleznete kompletní nabídku loveckého brokové náboje, která uspokojí i ty nejnáročnější lovce. Podrážová jednotná střela do brokovnice BFS (Balle Flèche Sauvestre) má výhody, které ocení zejména lovci v nepřehledném terénu.


Má velkou průbojnost i výkon a minimální citlivost na drobné překážky, nevýhodou je však nižší přesnost i její cena. OHODNOŤTE TENTO POŘAD NA ČSFD ZDE. Cena ks: 1kč balení po: ks Pouze na ZP.


Více informací s možností nákupu. Vybrat pro porovnávání .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba