Ford focus kombi

Ford Focus Kombi , najlepšie vozidlá Ford v online autobazári. Model Focus Kombi od autobazárov aj súkromných predajcov. Nájdite si vysnívané auto. TDCI 109K DURATORQ TITANIUM.


Rádio s originál car kódom, pôvodný navigačný systém, klíma funkčná- chladí. Tretia generácia Fordu Focus sa už takmer rok uchádza aj o priazeň slovenského zákazníka.

V generačnom poradí modelu je to teda už číslo tri, v novej globálnej politike One Ford však zastáva úlohu prvej lastovičky. Je ozaj veľmi náročné vyhovieť extrémne odlišným požiadavkám zákazníkov z rozličných. One For a proto také mají všechny nové či modernizované modely z portfolia modrého oválu výraznou masku chladiče ve stylu vozů Aston Martin. Převaha Škodovky na českém trhu je sice výrazná, cesta k ideálnímu kompaktnímu kombi však určitě nemusí vést jen ve stopách koncernu VW.


My jsme si vzali na mušku novou astru a postavili proti ní časem prověřenou třetí generaci focusu. Ten Váš můžete nyní financovat výhodným leasingem Ford Lease. Ihren Traumwagen ganz in Ihrer Nähe!


Vyberte si auto v spoľahlivom autobazáru!

S Focusem to šlo snadno, odpravil se sám. Prvé dotyky na prezentácii vynoveného Focusa nás presvedčili, že je lepší. To sme sa snažili zistiť počas tradičného redakčného testu, pri ktorom už vieme zodpovednejšie „vychytať“ plusy aj mínusy.


Deutschlands größter Fahrzeugmarkt. Měsíčně od 7Kč Spočítat splátky. Výbava : automatická dvojzónová klimatizácia ,elektrické okná , elektrické zrkadlá s vyhrievaním ,palubný počítač , ABS ,airbagy ,centrálne zamykanie na . Fordov kompakt tretej generácie figuruje na trhu od začiatku minulého roka vo všetkých troch karosárskych verziách – hatchback, sedan aj kombi. Klady a zápory hatchbacku jsme důkladně zhodnotili v testu pětidvéřové verze s benzínovým motorem Ti-VCT, v němž jsme nový Focus . Přečtěte si zákaznickou zkušenost s řízením nového Fordu Focus.


Amatérsky zpracovaná reportáž. Nejnovější generace Fordu Focus nabízí verzi kombi za stejnou cenu jako 5dveřovou variantu pro vybraná provedení. Můžete si tedy sami vybrat, zda vám vyhovuje sportovnější jízda, nebo více prostoru a praktičnosti.


Ne vždy představuje koupě zbrusu nového vozu racionální rozhodnutí. Zvláště pak, pokud jde o běžnou Octavii, Astru, nebo třeba Focus. Jenomže když se dá pořídit o mnoho výhodněji? V autobazaru AAA Auto jsme proto ze zánovních vozů vybrali jeden a projeli se s ním.


Als 4-, 5-Türer oder Kombi lässt er andere Neuwagen hinter sich.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba