Fasadna folia

Zaisťuje ochranu izoláce a konštrukcie proti vetru, dažďu, snehu a vlhkosti. Tepelne upravené drevo ThermoWood - príslušenstvo – pomocné príslušenstvo pre fasády a terasy z materiálu ThermoWoo fólia a lepiaca páska TYVEK. Najvyššia miera spoľahlivosti pri fasádnych košntrukciách s obkladom s uzavretými škárami. Dlohodobo spoľahlivé a jednoducho spracovateľné izolačné materiály proti vlhkosti.


Všetky informácie o produkte Hydroizolácia Čierna fasádna fólia TYVEK UV FACADE - prevetrávaná fasáda, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Čierna fasádna fólia TYVEK UV FACADE - prevetrávaná fasáda.

Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Doručíme dňa: Výrobca: GUNNEX SK, s. Použitie: membránu možno použiť ako pre šikmé strešné vetrané a nevetrané ( na dotyk s izoláciou) konštrukcie, tak aj pre skladané zvislé obvodové plášte, vrátane použitia ako vetrozábrany. Na danú fóliu može priamo pôsobiť UV žiarenie. Fólia je vybavená samolepiacou páskou po oboch okrajoch, slúžiace na vytvorenie trvalého spoje jednotlivých pásov.


Extrémna pevnosť spojov zaručuje systém lepenia . Optimálnu izoláciu pre špecifické požiadavky objektu zabezpečí ISOCELL aj v prípade väčších škár.

DUPONT AIRGUARD - termoreflexná parozábranná fólia. Würth ▷ – vášho partnera pre obchod a priemysel. Veľmi pevná a odolná voči mechanickému poškodeniu. Táto fólia efektívne obmedzuje prienik vodných pár do konštrukcie strechy a prevetrávanej fasády. Membrána má špeciálny metalizovaný povrch, ktorý je schopný odraziť až sálavého tepla späť do . Paropriepustné fólie a membrány majú otvorenú difúznu membrána sú koncipované ako prvá vrstva pokrývajúca vonkajšie vrstvy strechy.


Výborne izolujú proti vetru. Zakrývacia fólia na vnútorné aj vonkašie použitie, odolná voči poveternostným vplyvom a pretrhnutiu. Používa sa v domácnostiach pri maliarskych alebo lakýrnickych prácach.


Chráni pred farbou, prachom a vlhkom. Je úplne priehľadná, takže je vhodná na prekrývanie okien a. Fasádna ochranná fólia na okná. Trvalo UV odolná fasádna fólia s dvoma integrovanými samolepiacimi páskami určená do prevetrávaných skladaných fasád s priznanými škárami až 50mm.


EPDM fasádna fólia na utesnenie pripojovacích škár hliníkových okien a fasádnych konštrukcií v exteriéri. Vlastnosti: Flexibilná vysokopevná fasádna membrána.

Fixovaná lepidlom Fasatan TFS Alternatívne fixovanie celoplošne s Fasatan TFK Difúzne otvorená štruktúra. Oblasti použitia: Vzduchotesné prevedenie . Poistná podstrešná fólia určená pre vetrané šikmé strešné konštrukcie. Rozmer, Počet kusov v kartóne.


Podstrešná fólia sa vyznačuje tiež UV stabilitou (– mesiacov). Pri aplikácii si nevyžaduje vetraciu medzeru. Na záver je dôležité si uvedomiť, že paropriepustná fólia sama všetkej tvorbe plesní nezabráni. Je však nevyhnutnou súčasťou . Je vodeodolná a má skvelú priľnavosť na drsné povrchy - predtým natreté fasády, drsné omietky, tehly, betón alebo drevo.


Silikónová omietka Weber. EXCLUSIVE je vysoko odolná voči poveternostným vplyvom, so samočistiacim efektom a špičkovými hydrofóbnymi vlastnosťami. V tejto sekcii môžete nájsť príslušenstvo vhodné pre rôzne požitie v rámci stavby domu. Sú to najmä difúzne, parotesné alebo iné fólie , klímamembrány. Takisto sú tu pásky, lepidlá, nôž na rezanie izolácie, fasádne zátky z polystyrénu či minerálnej vlny alebo aj rôzne kliny, sieťky.


DEKTEN PRO je fólia ľahkého typu, ktorá nachádza uplatnenie v skladbách šikmých striech. Slúži na vytvorenie doplnkovej hydroizolačnej vrstvy (DHV), ktorá zachytáva a odvádza vodu preniklú pod skladanú krytinu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba