Detaily zateplenia baumit

Pôvodné zateplenie (ETICS). Baumit StarTrack Duplex. Tepelnoizolačné dosky (open, EPS). Tenkovrstvová fasádna omietka.


Schéma rozmiestnenia pozri detail 1. Jednotlivé detaily pri zatepľovaní budov, detaily sokla, striech, okien a dverí.

Ukončovacie profily, lišty. Riešenie detailov pre potery a podlahové stierky. Myšlienky s budúcnosťou. Technologický predpis a detaily.


Bratislava člen Združenia pre zatepľovanie budov (ZPZ). Detaily při ustupujícím podlaží. Založenie tepelnoizolačného systému. Zateplenie stropu - viacúčelová izolačná doska Heratekta C PDF .

WEBER-PANEL: Systémy ke komplexní regeneraci nosných a obvodových konstrukcí panelových domů, materiály a řešení pro opravy meziokenních vložek, sanaci betonových a železobetonových konstrukcí, zateplení obvodového pláště, hydroizolací spodní stavby, opravy a rekonstrukce balkonů a lodžií, materiály pro. DWG a DXF Vopred pripravené technické detaily slúžia nie len ako presný opis správnej realizácie, ale taktiež usporia projektantovi mnoho práce s vykresľovaním potrebných detailov v pr. Osvědčená a cenově příznivá řešení.


Odstranění tepelných mostů. Optimální stavebně fyzikální vlastnosti. Text na obalu výrobku (etiketa, pytel). Neviete sa rozhodnúť, ktorá omietka je pre vašu fasádu najlepšia?


Aké farebné odtiene skombinovať? Nevadí, radi vám poradíme. Montáž prvkov na fasádu energeticky úsporného domu vyžaduje dostatočné utesnenie. Inak hrozí, že sa znehodnotí zateplenie , vzniknú tepelné mosty a degraduje sa kvalita konštrukčného systému.


Zatepľovacie systémy sú v poslednej dobe veľmi často používané a kvalita zrealizovaných systémov má neustále narastajúcu tendenciu. Takmer pri každej realizácii existujú detaily zateplenia , ktoré sú zhotoviteľom často podceňované a kde sú tiež často použité chybné riešenia. Klasickým príkladom takto . Trápia vás riasy a huby na fasáde? A pre dlhodobo čistú fasádu zvoľte fasádnu farbu odolnú voči mikroorganizmom.


Chcete mať zateplenie vášho domu pod kontrolou?

Zaujímate sa o realizáciu detailov na fasáde? Prezrite si odporúčané návrhy detailov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba