Dekarbonizacia motora cena

Ide o proces odstraňovania uhlíka uloženého vo vnútri motora , vrátane vyčistenia palivového, sacieho a výfukového systému, obnovenie pôvodného výkonu a spotreby motora a celkovú regeneráciu motora. Cena je v závislosti od obsahu motora zhruba od 500€ do 900€. U nákladných vozidiel je to okolo 1000€.


Dnes ušetríte 6€ vďaka zľave. Dekarbonizácia vašeho auta. Rec bola o dekarbonizacii motora a nie o vycisteni valca s parou.

Nositeľ Nobelovej ceny za objav DNA, James D. Watson, ktorého zrejme len málo ľudí na svete môže poučovať o genetike, vyhlásil, že ľudské rasy sa líšia v inteligencii. Aby som povedal pravdu nepáči sa mi to. Ak som pochopil s tých stránok ide o prípravky ktoré sa pridajú do oleja a vyčistia motor od karbonu.


No čosi motorov som na stole mal a vo väčšine je kýbel bordelu. Ak si predstavím že ho ten zázrak rozpustí a dostane do krvného obehu a je len a . Prípravok BG Diesel Care je špeciálne zostavený, vysoko výkonný produkt, ktorý rýchlo a bezpečne behom niekoľko minút odstráni karbónové usadeniny zo vstrekovacieho systému, spaľovacieho a výfukového priestora (lambda sonda a katalyzátor). Je vyvinutý pre nové elektronicky riadené.

Pre odstránenie karbónových usadenín používame v Dobrom Autoservise novo zakúpenú precíznu technológiu neabrazívneho čistenia sacích kanálov, bez nutnosti demontáže hlavy motora. Touto technológiou ušetríme viac ako dve tretiny ceny opravy bežnou metódou – kedy je nutnú demontovať, odstrojiť a vyčistiť hlavu . Dá sa umyť motor zvnútra vodou? Je to asi rok, čo som na istom tuningovom fóre narazil na zaujímavý príspevok. Debatovalo sa v ňom o tom, či je možné odstrániť usadeniny z motora pomocou vody.


Jej pridávaním za chodu motora cez sanie do spaľovacích priestorov. Poslednou dobou mi vrta hlavou dekarbonizacia motora. Cena za 6l oleja a jeden filter len euro, co je podla mna dobra cena :) . Na internete som nasiel clanky a firmy ktore dekarbonizuju motor s nejakymi pripravkami, skusal to uz niekto? S firmou mám iba pozitívne skúsenosti vrelo odporúčam a cena bola taktiež prijateľná. A ešte chcem dodať jednu vec niekto tu písal, že navštívil firmu Terraclean a absolvoval dekarbonizáciu a na druhý deň rozoberal vysokotlakové čerpadlo písal o tom, že ho prekvapilo aké je čisté, ale neviem v ktorom . Castrol Edge sport 0W40) by mal mat tiez cistiace ucinky.


BG – profesionálna dekarbonizácia motorov. Motor každého automobilu sa po čase začne zanášať karbónovými usadeninami, ktoré vznikajú spaľovaním paliva a čiastočne i maziva v priestore motoru. Tieto usadeniny znižujú výkon motora a zvyšujú spotrebu paliva.


Odstránenie týchto usadenín sa nazýva dekarbonizácia. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.

Teraz môžete použiť špeciálny sada prípravkov na dekarbonizáciu olejového a spaľovacieho systému. Iba tri jednoduché kroky. Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Počas života auta sa v spaľovacom priestore, palivovom systéme a výfukovom potrubí vytvárajú rôzne usadeniny.


Sú dôsledkom nedokonalého spaľovania, nekvalitného paliva či bežnej prevádzky motora. Aj pri správnej údržbe im nikdy úplne nezabránite. So sprísňujúcimi sa emisnými normami však . Zariadenie určené na dekarbonizáciu spaľovacích motorov. Starostlivosť a údržba motorových vozidiel.


Zníženie prevádzkových nákladov a predĺženie životnosti vozidiel. D , ale casom sa ti zanasaju ci su nove alebo niesu, proste ked tam je raz robena recyrkulacia vyfukovych .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba