Auto bez akontacie na splatky

Auto nebolo nikdy búrané. Výhodami je možnosť nastavenia si výšky splátky a aj dobu splácania podľa Vašich možností už od akontácie bez akýchkoľvek. Splátky prispôsobíme vášmu rozpočtu. Ihneď sa stávate majiteľom auta.


Odchádzate s plne poisteným autom. Každý rok pomáhame našim klientom dojednať veľké množstvo výhodných úverových zmlúv, vďaka ktorým môžeme každému zákazníkovi pripraviť financovanie na mieru od jeho vlastnej banky.

Navyše všetko prispôsobíme presne podľa vašim požiadaviek a možností. Záleží len na vás: rozhodnite sa pre počiatočnú akontáciu , určite si mesačné splátky a dĺžku zmluvy. Presadnite do auta vyššej triedy ešte dnes.


Prekonáme ponuku vašej banky. Financovanie Bumerang Zlatá karta. Home Credit , Cofidis, . Stačí vojsť do ktoréhokoľvek z predajných miest značky OPEL a odídete s balíkom od OPEL FINANCE ušitým na mieru – auto , financovanie a poistenie.


Príklady aj s výškami splátok nájdete tu: Príklady finančného leasingu pre vybrané modely Kia.

V ČSOB môžete nové auto splácať až rokov, ojazdené maximálne rokov. Vo VÚB banke sú podmienky podobné – možnosť získania auta na splátky bez akontácie , s úrokom od 90 . Aké sú možnosti financovania? Váš nový Hyundai môžete mať ihneď vďaka našim Ľahkým splátkam, alebo splátkam na pätiny.


Najväčším rozdielom medzi lízingom a pôžičkou na auto je ten, že v prípade pôžičky ste ihneď vlastníkmi vozidla vy. Lízing zasa predstavuje formu, kedy lízingová spoločnosť auto kúpi, Vy zložíte určitú čiastku ( akontáciu ) vopred a potom doplácate pravidelné splátky. Po uplynutí dohodnutého obdobia, . Ojazdené autá na splátky ale aj leasing môžu byť tiež bez akontácie.


To isté platí samozrejme aj pre nové auto , ktoré sa dá na leasing či splátky kúpiť tiež bez akontácie , čiže bez nutnosti vložiť prvú zvýšenú splátku alebo mať vlastné finančné prostriedky na úvod na kúpu vozidla. V prípade spotrebných úverov ide dokonca . Počiatočná zvýšená splátka ( akontácia ), EUR. Koľko si môžete dovoliť splácať mesačne? Ročný úrok (zvyčajne medzi 6-),. Doba splácania ( väčšinou alebo mesiacov), mesiacov . V Darexe získate výhody klientov veľkých bánk.


Vysoká priechodnosť, bez dokladovania príjmu, rýchle vybavenie, výhodné splátky. Kúpte si auto , aké naozaj potrebujete a páči sa Vám.

Naše pôžičky prefinancujú ojazdené auto veľmi výhodne a ponúknu vám množstvo výhod navyše. Vypočítajte si splátku a požiadajte online. Nemusíte zložiť žiadnu akontáciu.


Na rozdiel od leasingu je auto od začiatku vaše. Rozhodol sa kúpu financovať cez finančný leasing. Akontácia je , doba splácania je mesiacov a koeficient navýšenia je 1. Po splatení leasingu bude mať Jozef možnosť odkúpiť auto za zostatkovú cenu 3EUR.


Aká bude mesačná leasingová splátka ? Uvedené kalkulácie sú platné len pre subjekty s prideleným IČO. PRÍKLAD FINANCOVANIA ZA. Pri kúpe auta na splátky na začiatku zaplatíte iba prvú splátku kúpnej ceny auta ( akontáciu ), ktorá môže byť od do.


Môžete si vybrať dobu splácania od mesiacov do rokov! V priebehu splácania môžete auto. VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 2. Bežnou praxou je, že je možné kúpiť takéto autá napríklad bez akontácie , prípadne za minimálny úrok, takže mesačné splátky na auto vychádzajú oveľa lepšie ako splátky úveru v banke alebo v nebankovke. Nevýhodou je možno fakt, že na rozdiel od auto úverov, je pri leasingu vozidiel povinné aj .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba