Solutio castellani složení

Je to roztok kyseliny borité (H3BO Mr 683), fenolu (C6H6O Mr 911) a resorcinolu (C6H60 Mr 1111) ve směsi acetonu, ethanolu a čištěné vody. Používa sa na liečenie chronických mykóz menšieho rozsahu, napr. Castellanův roztok bez fuchsinu. Aplikuje sa priamo na postihnutú časť kože a nechá sa zaschnúť.


Kontraindikácie možná alergia na niektorú zo zložiek roztoku.

Aplikační forma, tekutiny pro vnější použití (roztoky,spreje, emulze). Připravuje, ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a. Acidum boricum 8g Phenolum 6g Resorcinolum 0g Acetonum . Fuchsin je vyřazen z lékopisu. Lze předepsat i jako Rp. Spiriti izopropylici aa 10.


Charakteristika: antimykotikum, antiseptikum. Další informace: Lékovka šroubovací.

Oblast použití: Dermatologie. Salia pro gargarismate pulvis. SOLUTIO FRAESER (Sol. Fraeser.) Fraeserův roztok Fraeserov roztok. Roztok má mierne antiseptický a antimykotický účinok.


Složení Evropské lékopisné komise, skupin expertů a pracovních skupin. Slunečnicový olej čištěný. Farmaceutická skupina: Antimycoticum.


Složení Lékopisné komise Ministerstva zdravotnictví České republiky. Pasta UNNA není složením totožná S Pasta Zlncí mollis UNNA. Dnes je už pomerne zastarané dezinficiencium, slúži však ako porovnávací štandard. MJ, Název produktu, Vlastnosti produktu. Do not delete this link.


Request different price. Koncentrovanejšie roztoky leptajú kožu. Kalii permanganici D. Chemická charakteristika: Směsi.


Popis: Směs obsahuje následné látky bez nebezpečných . Tato absolventská práce popisuje současný pohled na kyselinu boritou, slabou anorganickou kyselinu s mírnými antiseptickými účinky.

Přesto ale v novém platném lékopise přibyly další lékopisné články léčivých přípravků s jejím. V dnešní době se stále spekuluje o jejích účincích a zároveň je prokázána její toxicita. Pyridoxini hydrochloridum.


Z důvodu absence konzervantů. Polysan cum oleo olivae. Mně osobně voní po inkoustu a jsou jí údajně dva druhy jiného složení k přípravě. Houby jsou stélkaté buněčné rostliny, které mají buněčnou stěnu složenou z chitinu, lipidů, po-.


Tak třeba i vám někomu tato voděnka zabere Smile.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba