Skipas strbske pleso zlava

Vyber si skipas , ktorý ti vyhovuje. Na sezónne skipasy sa nevzťahujú žiadne ďalšie zľavy ! JASNA Low Tatras, Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso , Starý Smokovec, Tatralandia), PARK SNOW Donovaly, Snow . Až zľava dňa na zážitky, cestovanie, wellness, jedlo a pitie, šport a krásu. Najväčší predajca zliav na Slovensku – ZľavaDňa. SKIPASS , AQUAPASS Jasná, Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso. Všetky zľavy z celého Slovenska na zlavy.


U nás Vám neujde žiadna zľava. Informácie o prevádzkovej dobe a zjazdovkách nájdete na stránke vt. Skipassy so zľavami až do ! Užite si zimu za lacnejšie. NOVINKA: GOPASS karta pre každého ubytovaného hosťa od rokov bezplatne! Na aktivovanú kartu nahrá recepcia hotela objednané služby ( skipas , aquapass,) a klient môže pohodlne bez čakania na pokladni . Okrem zľavy z ceny skipasov ti poskytujú viaceré strediská aj zľavy na služby – viac info o zľavách sa dočítaš pri jednotlivých lyžiarskych strediskách.


Tatranskej Lomnice cez Starý Smokovec až po Štrbské Pleso. Na aktivovanou kartu nahraje recepce hotelu objednané služby ( skipas , aquapass,) a klient může pohodlně bez čekání na pokladně v . Pozrite sa náš rad výnimočných ponúk vrátane našich cien pobytov, dovoleniek so zameraním na golfové aktivity a ďalšie. Kontaktujte nás ešte dnes. Komfortné ubytovanie, bohaté raňajky, dokonalý relax, skipass a množstvo ďalších benefitov nájdete vo výhodných SKI balíkoch našich hotelov. Nemusíte sa báť nevyužitého skipasu alebo zlého počasia – jednoducho ho vymeníte za zábavu v aquaparkoch.


Zažite pocit domova, ktorý pre vás vytvorí kombinácia unikátnosti tohto miesta, prívetivosti personálu a priateľskej horskej atmosféry. Budete informovaný o všetkých zľavách na Štrbskom Plese prednostne. Zakúpený skipas je možné využiť od 9. Rezervácia ubytovania online. Ubytovanie na Štrbskom Plese - Slovensko. Lyžovanie na Štrbskom plese - mapa lyžiarskeho strediska, cenník, zjazdovky.


Lyžiarske stredisko Štrbské Pleso ponúka skvelé podmienky pre lyžovanie. Dlhé a upravené zjazdovky, moderné. Pri zakúpení skipasu cez GOPASS sú ceny nižšie, viz.


JASNÁ Nízke Tatry - Chopok sever a Chopok juh. Pre držiteľov platných kariet platí tarifa JUNIOR – t. Hotel Crocus predstavuje najnovšie ubytovacie zariadenie na Štrbskom Plese. Vysoké Tatry - Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso , Starý Smokovec. Pre hostí ponúka komfortné ubytovacie služby v priestranných apartmánoch troch rôznych veľkostí.


Lokalizovaný je hneď pri centrálnom parkovisku a konečnej stanice elektrických železníc. Ideálny pre rodiny s deťmi, rodinné oslavy, svadby,. Aquacity Poprad zľava na. Lokalita: Štrbské Pleso Ponuka v termíne: 09. Zarezervujte si svoj pobyt ešte dnes.


Voľné izby sa rýchlo míňajú! Tento prvý veľký tatranský hotel navštívili mnohé významné osobnosti – saský korunný princ Fridrich August, československý prezident Eduard Beneš, britský premiér Harold Wilson, Fidel Castro a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba