Salamandra resort izby

Rodinnú izbu tvoria dve štandardné izby prepojené spoločnými dverami. Každá izba má k dispozícii káblovú TV a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a so sušičom na vlasy. Ponúka dostatok priestoru a súkromia pre deti aj dospelých.


Výhľad na Hodrušský tajch alebo na krásne kopce Štiavnických vrchov je príjemným . Z izby je nádherný výhľad na Štiavnické vrchy alebo na pokojný Hodrušský tajch.

V prípade záujmu o prístelku alebo detskú postieľku, kontaktujte recepciu . V niektorých z nich sa pre vaše väčšie pohodlie nachádza aj priestor na posedenie. Súčasťou každej izby je súkromná kúpeľňa s bezplatnými toaletnými potrebami a sušičom vlasov. V penzióne môžete využiť aj úschovňu batožiny. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám, napríklad lyžovaniu a . Disponuje štvorsedačkovou lanovkou s bublinami, bezkontaktným turniketovým systémom a zasnežovacím systémom.


Hotel má izieb s celkovou kapacitou 1lôžok.

Rozprávkové prostredie Štiavnických vrchov vytvára unikátne možnosti pre trávenie voľného času v prírode na sviežom vzduchu. Skúsení inštruktori sa s láskou pustia do výcviku Vašich pokladov a . Všetky izby a apartmány kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom a toaletou, sušič na vlasy, káblová TV, Wi-Fi, rádio, telefón, minibar, kúpací plášť. V hoteli si vyberiete zo druhov izieb. Vás budú pravdepodobne zaujímať rodinné izby alebo apartmány s kuchynkou. V čase, keď som chcela mať kočík na izbe a nevyhnutne potrebovala niečo zohriať aj o polnoci, by som brala všetkými desiatimi.


Dnes nám už stačí rodinná izba a . Rezervuj Hneď u Majiteľa (aj Telefonicky). Garantovane Najnižšia Cena. Najlepšiu cenu pre vás hľadáme na viac než 2rezervačných stránkach.


Od klasického piva, cez Becherovku a minerálky až po Horalky, Milu, či kvalitnú raw tyčinku - našli sme . Boli sme nadmieru spokojni. Izby boli ciste, upratane, welness na jednotku, nikde sme nevideli necistotu. Podla nas je to hotel s vysokou urovnou.


Urcite sa sem este vratime aj v lete pretoze okolie bolo krasne.

Ponúkame Vám kvalitné ubytovacie služby v oblasti Banskej Štiavnice, Hodruša Hámre. Situované je uprostred Štiavnických vrchov, v blízkosti historicky významného mesta Banská Štiavnica. Vďaka tomu je najbližšie dostupným lyžiarskym strediskom s lanovkou . Salamandra Resort je skvelá pre rodinnu pohodu, ale aj otužovanie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba