Parafínový zábal cena

Parafínový zábal na ruky. Uvolňuje svaly a kĺby, prehrieva a zlepšuje krvný obeh. Procedúra okrem iného prispieva ku zmierneniu bolestí pri artritíde, umožňuje lepšie vstrebávanie výživných látok. Peeling rúk, masáž rúk a parafínový zábal vaše ruky nielen omladia, ale aj uvoľnia a zjemnia pokožku.


Zábal má viditeľný efekt.

Navštívte salón inVisage v Bratislave a objednajte sa na parafínový zábal rúk. Pokud jde klientka samostatně jen na kosmetickou na masáž,popřípadě na . Obchod overený zákazníkmi. Pôsobí ako mini-sauna a využíva pozvoľné . Osviežujúci kúpeľ nôh - kúpeľ nôh s bylinkovou soľou na unavené a potivé nohy - Novinka.


Uvedené ceny sú vrátane DPH. Medzi najobľúbenejšie patria . Dnes ušetríte € vďaka zľave.

Blahodárne účinky parafínového zábalu pre vaše ruky po zľave len za €! Novootvorené štúdio v centre Sásovej s mladým kolektívom, ponúkame atraktívne ceny a kvalitnú prácu. SOS - parafínový zábal na ruky SOS parafínový zábal na ruky zanechá vaše ruky ako zo salónu. Peeling vďaka peelingovým čiastočkám a aktívnym zložkám.


Na podporu regenerácie namáhanej pokožky na rukách je parafínový zábal tá pravá procedúra. Výrazne pomáha pri bolestiach kĺbov na rukách a pre dámy neustále ťukajúce do klávesnice je parafínové regeneračné ošetrenie . Informácie o cene nájdete v cenníku. Klasická manikúra s lakováním nebo bez lakování. P-shine, japonská manikúra včelím voskem a diamantovým pudrem, na poničené přírodní nehty.


Aplikace parafínu není nijak limitována, můžete si ji dopřávat, jak často budete chtít. Provádíme kosmetická ošetření pleti přírodní kosmetikou. Ke kosmetickému ošetření pleti provádíme barvení řas, obočí, depilace, zábaly rukou, zábaly nohou.


Dárkový poukaz na kosmetiku. Jak na parafínový zábal ? Tento typ čistého bílého parafínu se aplikuje v tekuté. Dochází k celkovému prohřátí, prokrvení a hydrataci ošetřené pokožky.


Před aplikací se doporučuje nanést výživný pleťový krém, nebo masku, která se pak beze zbytku vstřebá.

Během zábalu dochází k předání tepla a účinných minerálů .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba