Nerezove listy k obkladom

E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným . Zobraziť viacZobraziť menej. Umožňuje přechod mezi dlažbou a jiným materiálem. Dále je vhodný pro ukončení hrany schodu. Délka profilů je 2cm.


V kategorii obkladové lišty u nás najdete například ukončovací, schodové, k ochraně rohu, přechodové, vanové, dilatační, dělící či balkonové a další speciální lišty s rozličných materiálů, barev i povrchových úprav od výrobců Acara, Dural, EMAC aj.

Profil volíme podle síly dlažby. Vlastnosti a výhody Díky těmto montážním klipům nebudou na podlaze vidět hlavičky vrutů. Dizajnový prvok každého priestoru. Nielen technický, ale zároveň aj štýlový prvok každého priestoru, či už v interiéri alebo v exteriéri.


Podľa účelu si možno vybrať klasické ukončovacie lišty v tvare L, oblúka alebo hranaté, dekoračné lišty a pod. Obkladové lišty : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. V ponuke máme všetky druhy profilov pre obklady , dlažby.


Rohové profily, prechodové lišty , okenné profily, schodiskové a iné si určite vyberiete práve u nás.

Lišty slúžia ako ukončovacie prvky pre vonkajšie rohy obkladov, ktoré zároveň chránia hranu obkladu pred poškodením. Povrch profilu tvorí symetricky zaoblenú hranu obkladu. Teprve použitím funkčních a barevně vhodných lišt na obklady.


Lišty k obkladům nabízíme (kovové nerezové , hliníkové, mosazní i plastové aj.) jsou vhodné především pro dodatečné ukončení dlažby, . Designový prvek každého prostoru. Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru. Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo hranaté, dekorační lišty apod.


Naše cena 10Kč (€). Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Ukončovacie lišty obkladov. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu . Jednoduché vzhledné profily vyrobeny z nerezu. INFORMACE, PÉČE A PODPORA. Nerezové profily pro obklady a dlažby.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba