Mobivenal micro simple tbl 100+20 zdarma

Vhodný pro lidi se sedavým zaměstnáním, při dlouhém stání, chození a cestování. Mobivenal je doplnok výživy. MOBIVENAL micro Simple je doplněk stravy obsahuje Diosmin a Hesperidin. Doručenie v Bratislave ZADARMO.


Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Odporúčané dávkovanie: 1x denne tableta, tablety sa prehĺtajú celé, nerozhryzené. Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený pre deti do . Je určen pro lidi se sedavým zaměstnáním, při dlouhém stání, chození nebo cestování.


Napomáhá odbourávat pocit těžkých, ztuhlých nohou a přispívá ke zlepšení cirkulace krve v drobných cévách. Je vhodný při potížích s křečovými žilami a bércovými vředy. Složení Mikronizovaný a purifikovaný (čištěný) bioflavonoidní extrakt obsahující 4mg diosminu, mg hesperidinu.


Neobsahuje aescin – vhodný pro osoby s nesnášenlivostí aescinu.

Cena udávaná za, BALENÍ. Země původu, Česká republika. Rozmělnění částic (mikronizace) obsažených látek na drobné částečky umožňuje jejich lepší vstřebávání a využití v organismu. Nakúpte viac a ušetríte. Hledáte mobivenal micro simple tbl.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Tato nabídka od prodejce simir2byla archivována dne 27. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Uvedená dostupnost neplatí pro osobní odběr, ale pro zásilky kurýrem. Doporučené dávkování: 1x denně tableta, tablety se polykají celé, nerozkousané. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Přípravek není určen pro děti do let. Nabízíme acai berry linie, acai berry linie strong, chilliburner, produkty na hubnutí a redukční diety, kosmetiku na vrásky, přípravky na vlasy, přípravky na klouby a svaly, přírodní produkty z konopí. MOBIVENAL MICRO SIMPLE je vhodný pro lidi se sedavým zaměstnáním, při dlouhém stání, chození a cestování.


Zoznam zdravotných tvrdení, ktoré možno uvádzať na potravinách podľa článku ods.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba