Folia pod asfaltovy sindel

Krokvy - najlepšie zo sušeného impregnovaného dreva s prierezom vyhovujúcim na ľahké strešné krytiny. Pri konštrukcii krovu pamätať na minimálny sklon 12°. Pro platnost záruk na šindele je nutné použít pod šindel podkladní pás.


Tyto podkladní pásy jsou určeny především jako pojistná hydroizolace pod asfaltový šindel. Pozor, tyto pásy nepropouští téměř vůbec páru a není tedy možné používat je jako difúzní fólie.

Na strechy, altánky, prístešky, ploché strechy. JUTAFOL REFLEX NAL1ŠPECIÁL. Vysoko parotesná fólia s reflexnou vrstvou . Podkladní pásy pod asfaltové šindele jsou velice důležitou součástí celkové hydroizolace střechy a bez nich to zkrátka a dobře nejde. Význam podkladních pásů je opravdu veliký, ale problémem dnešní době je opomíjení podkladních pásů.


Přitom asfaltový šindel není jedinou možností, jak správně hydroizolaci střechy . Podkladová fólia pod šindle KATEPAL, zaručujúca ročnú záruku strešného plášťa.

Potrebný produkt–garancia záruky rokov. Pre štartovací rad možno použiť prakticky ľubovoľný šindeľ akejkoľvek farby. Spodná časť tohto radu sa podlepí bitúmenovým tmelom. Každá šablóna sa pribíja nerezovými pozinkovanými alebo medenými klincami s väčšou . Pomocná montážna konštrukcia – slúži na upevnenie . Difúzna plne kontaktná fólia je určená do skladby šikmých dvojplášťových striech.


Fínsky modifikovaný asfaltový strešný šindeľ KATEPAL. Typ KL: Je jednofarebným najdecentnejším strešným šindľom v ponuke strešných krytín KATEPAL . Dostupnosť podľa pobočky. Extrémne ľahký samolepiaci pás.


Medzi štandardný rad patria šindle Superglass, Superglass Biber, Cambridge Xpress a Cambridge Xtreme. Asfaltové šindle IKO ponúkajú široké portfólio produktových radov. Hlavným triediacim kritériom kvality u šindľov je plošná hmotnosť a mechanické parametre ako je pevnosť a ťažnosť.


Skladba strechy je zhora kanadský šindel IKO, špeciálna hydroizolačná paropriepustná fólia , OSB doska 18mm (plné debnenie), krokvy. Chcem zatepliť strechu, keďže je to.

A načo, keď pod ňou máš OSB (= parozábrana) a nad ňou asfaltový šindeľ (= parozábrana). Tu nájdete časté otázky a odpovede na tému Isola asfaltové šindle. Je to zvláštny a jedinečný šindeľ , ktorý veľmi verne pripomína klasickú lámanú prírodnú bridlicu.


Musí byť šindľová strecha. Vzhľad a spôsob montáže je. Pevnosť v ťahu (šírka): min 600. Strešné fólie a doplnky. Materiál: šindeľ so zníženým obsahom asfaltu, na hornej strane farebný keramický granulát, sklenená rohož, jemný posyp, na spodnej strane tenká separačná samolepiaca PE fólia (4-x-2) . Nosnou vložkou je netkaný polyester, střední vrstvy jsou z SBS mod.


Modifikovaný asfaltový šindeľ s vysokopevnostnou nosnou vložkou zo sklenej rohože určené pre šikmé strechy so sklonom. Umelohmotnú ochrannú fóliu , ktorá je na zadnej strane šindľa, netreba odstraňovať. Jediným účelom tejto fólie je ochrana šindľov v balení pred zlepením sa.


Po rozbalení šindľov a správnej aplikácii, ochranná fólia už ďalej nemá žiadnu funkciu. Samolepiace body sú posunuté inam, aktivizujú sa a dôjde k zlepeniu šindľov . Krokve - nejlépe ze sušeného impregnovaného dřeva s průřezem vyhovujícím pro lehké střešní krytiny. Při konstrukci krovu pamatovat na minimální sklon 12°.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba