Drevene stupnice na schody cena

Predam drevene dubove stupnice poprípade aj podstupnice na oblozenie schodov idealne ako polotovar pre stolarov alebo domacych kutilov. Chcem sa opytat tych co taketo schody maju (vid obrazok), kolko vas priblizne vyslo oblozenie. Dali sme si nacenit, kolko by to stalo, pricom oblozene budu len stupnice , schodov je 1 material - masiv dub mm.


Dobry den ponukam bukove schodnice na drevene schody , bud oblozenie betonovych alebo na kovovu konstrukciu, uplne nove po kusoch balene, su samonostne- to znamená že su hrube 4cm a pevne. Su opracovane so zaoblenou hranou_radiusom.

Stupnice a podstupnice sú vyrobené z dvoj alebo trojvrstvovej drevených podláh značiek Weitzer Parkett alebo Admonter. Obklady sú vyrábané priamo u výrobcu a dodávané na základe presného nákresu schodiska s rozmermi jednotlivých schodov - od tohto faktu je takisto závislá finálna cena produktu. Zameranie schodov , výroba šablón. Materiál na výrobu stupníc Cenu materiálu nájdete v cenníku škárovky.


Výroba schodového dielu nemoreného. Rozumieme výrobe kvalitných schodov. Správne riešené schodisko musí byť predovšetkým pohodlné a bezpečné.


K tomu pridáme atraktívne upravený povrch.

Vyrobíme vám na přání také tvarované nášlapy (točené nebo rohové schody ), podesty, madla a zábradlí. Nášlapy stupnice na schody buk. Pokud požadujete jiný rozměr, který není v naší nabídce, napište to do poznámek. Naša firma sa špecializuje na drevené schody a drevené schodiská.


Dubové schody - schody z dubu. Vše za přijatelné ceny , rychlé dodací lhůty. Vyrábame drevené schody a schodiská. Ponúkame kompletný servis: spracovanie návrhu, dopravu, montáž.


Dřevěné schody - Kalkulace ceny. Schody jsou vyráběny na zakázku, přesně podle rozměrů stropního otvoru a prostorových možností místnosti (nutné zaměření). Hlavní parametry schodiště: Síla bočnic i stupňů 40mm, sloupy zábradlí 80x80mm, madlo 40x60mm, materiály BUK CINK, BUK, JASAN, DUB. Ponúkame výrobu drevených schodov z kvalitného lepeného a dĺžkovo nadpájaného bukového a dubového dreva aj v iných rozmeroch ako je uvedené nižšie.


No such file or directory file: . Ahojte, chcel by som Vas poprosit o nazory, ci je normalne, aby stolar doniesol schodnice na schody a zo spodnej strany bolo vidno dorezkove hranolky? Drevené schody , stupnice , podstupnice.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba