Betonove garaze bazos

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE. Pre tých, ktorých omrzel život v meste a hľadajú nové možnosti bývania na dedine v blízkosti Humenného je určená táto ponuka. Rodinný dom na pozemku o rozlohe 8m( š. 2m ) sa nachádza v dedinke Kamenica nad Cirochou. Rodinný dom je postavený na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 5m celková zastavaná plocha domu je 1464m2. Ponúkame Vám na predaj krásny útulný 2- podlažný 4-izbový rodinný dom na ulici Dobšinského v Senci.


Celková úžitková plocha domu vrátane logií a garáže je 17m2.

Ponúkame na predaj železo- betonové garáže po celej SR aj CR. Garáže môžme vyrobiť v základnej verzii alebo úplne na komplet čiže vrátane vonkajšej aj vnútornej omietky, garážová brána, odvodnenie, izolácia strechy. Betónové garáže sú skvelým a predovšetkým lacným riešením krytého státia pre každý automobil.


Prečítajte si o výhodách a nevýhodách bazarových garáží. Kč , Brno Pronajmu garáž Pronajmu garáž v Brně Bohunicích ul. V, ve spodní části dvoupodlažního. Víceúčelový objekt v luxusním stylu pro náročné o ploše 168mv současnosti užívaný jako soubor garáží a pro relaxační účely jako pergola. Užitková část: dvě monolitické betonové garáže (á 18m2) s pohony vrat na dálkové ovládání značky Hörmann a dřevostavba (14m2), lze využít jako dílnu,.


Naše cena nové betonové garáže je srovnatelná s cenou garáže z bazaru, kde však nemusíte mít zahrnutu dopravu, což se u nás nestane.

U nás máte také na betonové garáže záruku let, kterou v bazaru nedostanete. Kategórie garáže inzercia - zobrazuje inzeráty z kategórie garáže , reality inzertného systému TOP-bazár. Ponúkam Vám do prenájmu garáž v mestskej časti Ružinov pri Štrkoveckom jazere s rozlohou 17m2. Rk-graft ponúka garáž na Vrútockej ul. Jadrové vŕtanie a pílenie betónu.


V texteNitrazdroj: bazos. Plechové garáže v AKCI - doprava a montáž zdarma. Na fotke je vidno aj tie betónové pätky, je ich kusov (tri na každej strane) kvôli dĺžke garáže a nie je problém garáž o ne ukotviť šróbami. U nás tiež dosť fučí, keďže sme na kopci a dole pod nami je len pole a zatiaľ stojí.


Ani sused sa nesťažoval, že by nejako buchotala. Kúpite alebo predáte Garáž? Pozrite si inzeráty na Inzeraty. Prodám betonové garáže ,samonosná konstrukce usazení bez základů, převést a usadit kamkoliv.


Sme výrobcom plechových garáží, akýchkoľvek rozmerov, na výber je široká škála farebných prevedení. Moderné technológie za najnižšie ceny.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba