Zabijačkové kotliny

Smaltované a nerezové kotle a kotliny. Najlacnejšie zabíjačkové kotliny a kotlíky na Slovensku. Ponúkame Vám za super nízke ceny kvalitné kotliny - paráky pod kotlíky a kotle! Možnosť osobného odberu v sklade!


Kotel zabíjačkový smaltovaný l do kotliny empty. Kotel na zabíjačku smaltovaný s madly 5l Doplňkové informace:Použití: na zabíjačky , na polévky, guláše.

Dle potřeby můžete použít na čistění i lehce drhnoucí přípravky a prostředky. Obsah kotle: 5litru Průměr . Vnútorbý priemer je 54cm. Kotol tam pekne sadne a drží, výška od zeme 87cm, dymovod s priemerom 12cm.


Hore kbe dosadá kotol je spevňujúci lem. Predávam z dvovodu nevyužitia. Nemusíte si nič písať, žiadny kó žiadnu podstránku, nemusíte sťahovať obrázok produktu!


Je to jednoduché: stačí keď si produkt stiahnete a . S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.

Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Ak hľadáte naozaj lacné zabíjačkové kotliny , pozrite si našu ponuku. Levné kotlíky na guláš, zabíjačkové kotle, kotliny , hořáky, grilovací pánve.


Kotliny na zabíjačku za super ceny. Zabijačková kotlová souprava obsahuje: kotel, kotlinu , vařečku, pokličku. UPOZORNĚNÍ: Souprava neobsahuje kouřovod (komín)!


UPOZORNENIE: Mini kotlík sa predáva samostatne, bez stojana. Stojan nie je súčasťov balenia (ilustračná fotografia). Materiál: oceľ, dve vrstvy smaltu. Klasický, kvalitný oceľový dymovod.


KOTLINY POD KOTLE - ZABÍJAČKOVÉ. Dymovod slúži na odvod spalín od kotlinového tela. Použitie: na všetky zabýjačkové kotlinové tela. Veľkosť: priemer 1mm. Kotol zabíjačkové smaltovaný 1l do kotliny.


Vyberte si z nabídky našich zabijačkových kotlů, pařáků a kotlin. Potřebujete velkokapacitní plynový ohřev pro Váš vlastní kotel nebo nádobu? Kotlíky na guláš, guľášové kotlíky, Predaj najlacnejších kotlíkov, paráky, kotlíkové súpravy, zabíjačkové kotle a kotliny , pokrievok, horákov, naberačiek a veľa ďalších vecí.


Pošlem aj na dobierku, osobný odber možný na trase: Levice, Tekovské Lužany, Čaka.

Pozrite aj moje ďalšie inzeráty ( kliknutím na moje meno pod inzerátom). Pokrievka smaltovaná na kotol 50 .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba