Šampanské hubert

Hubert Sekt - Najvýznamnejší a najstarší výrobca sektu u nás. Nechajte sa zlákať bublinkami. Jeho chuť je absolútne ikonická a predstavuje prienik toho najlepšieho z tradície a inovácií. Pripravuje sa metódou asti a je zložené z aromatických odrôd bielych vín Irsai Oliver, Muškát Ottonel a Moravský muškát.


Sekt , v ktorom sa snúbi lahodná chuť lesného ovocia a jedinečná aróma slnečného leta.

Ideálne víno na rozlúčku so slobodou, oslavu narodenín, alebo ako poďakovanie kolegom či priateľom. Základom tohto výnimočného nápoja je Tramín červený, od ktorého si perlivý príbuzný požičal úžasnú korenistú . Slovenska patrí k najobľúbenejším. V ovocnej chuti prevláda zelené jablko, zrelý ananás a citrusy.


Biele šumivé víno vyrobené technológiou Charmat. Je znamenité, vyniká ľahkosťou, sviežosťou a citrusovou chuťou s ovocnou dochuťou. Champagne sa nazývajú vínne sekty.


Najznámejším výrobcom je Hubert ( Hubert sparkling wine).

Sekt Hubert de Luxe rosé má lahodnú chuť lesného ovocia a jedinečnú arómu, ktoré vás prenesú naspäť do slnečného leta. Hubert De Luxe rosé, ružové šumivé víno, sladké - 75l. Za svoju elegantnú ružovú farbu vďačí odrode Tramín červený. V tom čase to bola prvá továreň v Európe po Francúzsku, kde sa vyrábalo šampanské podľa originálneho francúzskeho receptu. Na výrobu sektů společnosti Hubert J. Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Müller Thurgau.


Z kupáží směsí odrůd Frankovka a Svatovavřinecké se vyrábějí růžové a červené sekty. Metoda Charmat je charakteristická pro výrobky s označením Hubert Club. Metodou Asti je vyráběný Hubert de Luxe z . Tento aromatický sekt je unikátní nižším obsahem alkoholu a výrazný muškátovým buketem, jehož základem je cuvée sestavené z aromatických odrůd Irsai Oliver, Muškát Ottonel a Muškát Moravský.


Je charakteristický svým bohatým perlením, svěží žlutou barvou, vysokou aromatikou a persistentní . Zákonná odmítnutí odpovědnosti. Aromatické šumivé víno bílé sladké. Sekt De Luxe Hubert za akční ceny. Další slevy sektu na Kupi.


Tak ako si nevieme predstaviť Vianoce bez kapustnice a kapra, rovnako sa mnohým Slovákom spája Silvestra so „ šampanským “, presnejšie povedané so šumivým vínom či sektom. A keď sa povie šumivé víno, zrejme našincovi ako prvý napadne Hubert de Luxe.

Máte vybrané filtry: Hubert. ZAHRANIČNÍ SEKTY, ŠAMPAŇSKÉ v eshopu velkoobchod Čas - SEKT HUBERT DE LUXE 0. Víno nie je po celú dobu vo fľaši, tie lacnejšie sekty kvasia vo veľkých plechových tankoch s objemom niekoľko tisícok litrov. Tým sa dosiahnu nižšie výrobné náklady.


Fľašu takéhoto vína zoženiete od eur vyššie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba