Projekty bytových domov bratislava

Lokalita: Pri Hrubej lúke, Bratislava IV - Dúbravka ( Bratislava ) Stav projektu : Vo výstavbe Druh: Byty. Dúbravy sú ľudsky príjemným projektom s kvalitným a pritom cenovo dostupným bývaním. Prinášajú osem úsporných a účelne riešených bytových domov s 8NP s variantami bytov od 1-izbových až po 4-izbové.


Developerske projekty, str. Projekty rodinných domov , zapracovanie zmien v katalógových projektoch , vypracovanie individuálneho projektu.

Jedným zo základných pilierov našej tvorby sú projekty bytových domov. Jednotlivé projekty na dom citlivo reagujú na . Bytový dom Kubik to ideálne bývanie v Bratislave za skvelé ceny blízko centra. Odborárskej ulici pre mladých s kompletnou vybavenosťou. Vyberte si svoj dom pre život! Novopostavené – slovenský informačný realitný portál.


Komplexné informácie nie len pre developerov o stavebných projektoch nehnuteľností na Slovensku. Lokalita: Bratislava - Ružinov Predpokládaný termín dokončenia: Projekt bytového domu NOVANTA rieši otázku bývania prioritne mladým a aktívnym ľuďom, ktorí trvajú na dobrej dostupnosti do mesta a rýchly výjazd na obchvat, zároveň však v súkromí preferujú komorný bytový komplex medzi prevažne rodinnou zástavbou .

Projekt s názvom MIEROVÁ je uzavreté kondomínium so bytmi, rozložené do dvoch samostatných budov. Bratislavský Prievoz v sebe spája všetky požiadavky moderného bývania, pohodlia a ľahkej dostupnosti do centra mesta a nákupných centier. Je tu plná občianska vybavenosť, ľahký prístup na obchvat mesta a . Riesenie byvania s dorazom na individualne potreby - od zabezpecenia pozemku, riesenia financovania vystavby, studie a projektovej dokumentacie rodinneho domu alebo bytoveho domu a samotna kompletna realizacia diela na kluc. Bytové domy na predaj: Na stránke nájdete viac ako inzerátov od overených realitných kancelárií a maklérov. Naše projekty : VALERIÁN bytový dom - rezidenčný projekt , bytové domy , bytov v rôznych výmerách - od jednoizbových po trojizbové byty.


Súčasťou je podzemná garáž a obchodné priestory. TUJETOIN bytový dom - aktuálny bratislavský projekt. Realizácia cenovo dostupných . Vážení zákazníci – budúci investori, obchodní a reklamní partneri, je pre nás potešením odprezentovať vydanie v poradí už 14. Tvorí ho 4katalógových projektov rodinných domov , ktoré si . Projekt Nobelova bude stáť na Nobelovej ulici v Bratislave , v mestskej časti Nové Mesto. Pozostáva z troch bytových domov (N¹, N², N³) s deviatimi nadzemnými podlažiami.


Výstavba Bytového domu Nobelova¹ už je úspešne ukončená. Rovnako je ukončená aj výstavba inžinierskych sietí a spevnených plôch pre všetky tri . Keď si kupujete nové bývanie, preverte si developera, jeho ekonomickú situáciu a predchádzajúce projekty. Od minulého roka prebieha výstavba bytového.

Ak ste práve nezískali podnikaním . Moderné a dostupné bývanie v Ružinove. Ulica Na piesku, Bratislava - Ružinov. Katalógové projekty rodinných domov. ZDARMA projekty pre garáže a prístrešky k projektu rodinného domu.


Všetky firmy z oblasti Projektanti, architekti - rodinné domy v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba