Polystyrenove fasadne profily

Najdôležitejšiu úlohu pri vytváraní charakteru budovy zohráva fasáda. Firma Austrotherm vyvinula veľké množstvo profilových variantov, ktoré umožňujú esteticky dotvoriť fasádu a vdýchnuť jej nezameniteľný charakter. Využite aj Vy túto možnosť a používajte fasádne profily Austrotherm pri realizácii nových riešení alebo pri . Zaoberá sa výrobou ozdobných fasádnych prvkov a profilov , ktoré sú vhodné na exteriérové aj interiérové.


Ozdobné fasádne profily.

Fasádne profily , ozdobné profily, ozdobné fasádne profily , šambrány – všetky tieto pojmy zahŕňajú architektonické prvky, ktoré dopĺňajú tvár fasády nielen historických budov ale aj nových stavieb. Firma ReKunst vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam v oblasti výroby fasádnych profilov v spojení s . Jadro profilov je vyrobené z prvotriedneho penového polystyrénu potiahnutého vysoko kvalitnou masou odolnou poveternostným podmienkam, ktorá umožňuje jednoduché spracovanie tohto typu produktu, bez použitia špeciálneho náradia. Výroba ozdobných stĺpov, profily vhodné do interiérov aj exteriérov, plastické nápisy na budovy a logá. Polystyrénové fasádne dekoračné prvky.


Fasáda domu môže mať rôzne podoby, rovnako ako si ľudia obliekajú rôzne šaty. Jednou z možností je použitie fasádnych dekorácií z polystyrénu. Plastické zvýraznenie architektonických prvkov dokáže zmeniť vzhľad domu z jednoduchého na nevšedný a .

Soklový profil tvorí dôležitý element zateplenia. Spotreba profilov : obvod budovy s odpočítaním všetkých vchodových dverí. Sú vhodným architektonickým doplnkom skrášľujúcim fasády rodinných domov, hotelov, bánk a historických budov. Jadro naších profilov je vyrobené z vysokokvalitného penového polystyrénu EPS-20 alebo XPS-30. Na povrch jadra sa aplikuje . HARMINC fasádne profily uľahčujú práce stavbárom pri zložitých rekonštrukciách starých objektov a tiež novým objektom zabezpečujú výnimočný vzhľad.


Montáž fasádnych profilov . Dekorační prvky a lišty z polystyrenu. Interiérové dekorované lišty - ozdobný profil z expandovaného polystyrénu , využiteľný ako efektný prvok na skrášlenie každého obytného priestoru na objednávku 7. Už vyše rokov majstrovsky kombinuje šarm talianskeho dizajnu s modernými materiálmi, vytvárajúc unikátne, inovatívne riešenia. Od klasických k originálnym štýlom, Bovelacci vyrába a predáva celostvetovo široký sortiment interiérových dekoračných materiálov a ponúka svojim zákazníkom dokonalý nástroj pre ich . Uľahčujú renováciu historických pamiatok a dodávajú im pôvodný štýl.


Certifikované fasádní dekorační profily a prvky INTERIA-Foam jsou vyráběny dle kanadské technologie, která se osvědčila v drsných podmínkách na severu Kanady. Jádro profilu je z polystyrénu EPS 1a povrch tvoří flexibilní sklovláknem mikroarmovaný cementový kompozit, který je mimořádně pevný a odolný. Fasádne profily vyrábame z tvrdeného expandovaného polystyrénu , ktorý je potiahnutý tenkou vrstvou flexibilného mrazuvzdorného lepidla.


Používajú sa ako okenné príp.

Po dohode so zákazníkom je možné vyrobiť aj profily podľa vlastného návrhu zákazníka. Profily sa skladajú z polystyrénového jadra a povrchu zo špeciálnej elastickej disperznej omietky. Ich veľkou výhodou je jednoduchá aplikácia – montáž za . TUKA sa skladajú z polystyrénového jadra, ktoré je potiahnuté po celej dĺždke lepiacou sieťkou a vybavené vrstvou lepiacej stierky TERRAFIX hrúbky max.


Fasádne ozdobné profily firmy ŠTUKA nepraskajú, natierajú sa bežnými disperznými farbami na omietkoviny.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba