Moderne rodinne domy

Najkrajšie RODINNÉ DOMY na mieru - projektovanie a výstavba rodinných domov. Už domov po celej SR. Interiér rodinného domu JAS je ďalší zo série našich projektov, ktorý je charakteristický elegantnou až decentnou jednoduchosťou, ktorá pôsobí v danom interiéri veľmi sviežo. Prvky sú ortogonálnych tvarov a lomených dynamických línii.


Možno sa inšpirujete detailom, ktorý sa práve vašom dome zíjde, alebo vám vyrieši dilemu, na ktorú už dlho hladáte riešenie.

Projekty rodinných domov od nedatelier. Vyberte si projekt domu na základe jeho vzhľadu. Pre rýchlejšie vyhľadanie vhodného domu využite tlačidlá na zobrazenie domov podľa počtu obytných izieb. Do obytných izieb sa počíta obývacia izba, všetky spálne, pracovne alebo hosťovské izby.


Pokiaľ máte záujem, môžete si vybrať dom aj na základe jeho pôdorysu. Moderný dvojposchodový rodinný dom 2. Spoločnosť MFpro pôsobí v oblastiach: návrhy interiérov, realizácia interiérov, predaj katalógových domov , predaj projektov.

Taktiež sa zaoberá výstavbou rodinných domov , kde má špeciálné produkty ako najlacnejší dom na kľúč a drevodomy. Ponúkame Vám na predaj na predaj novostavby 4. HOLODOM s možnosťou dokončenia stavby na kľúč, vrátane oplotenia, záhrady a spevnených plôch v obci Dolná Krupá v novovznikajúcej lokalite Potôčky. Zvončín - Posledné voľné RD ! Pre všetkých, ktorí nemajú radi šablónovité riešenia, staviame naše moderné rodinné domy , ktoré sú rozpoznateľné vďaka svojmu impozantnému vzhľadu.


Rezidenčný projekt Zelené terasy od developera JT REAL ESTATE ponúka nové bývanie. V tichej lokalite bratislavského Devína vznikne ďalších moderných, rodinných domov. S výstavbou sa začne už toto leto.


Dopyt po novostavbách na trhu s nehnuteľnosťami je stále . Prinášame vám pohľad na moderné rodinné domy z hľadiska energetickej certifikácie. Chcite za svoje peniaze viac. Pasívny dom je dom s najnižšou možnou spotrebou energií na vykurovanie a ohrev teplej vody. Náš ateliér v súčasnosti ponúka komplexný katalóg rodinných domov rôznych tvarov a veľkostných kategórii. Medzi najpopulárnejšie dnes patria klasické prízemné rodinné domy – bungalovy.


V našej ponuke ich nájdete pod typovým označením „ LAGUNA“. Ak mate malý pozemok, alebo ste zástancom podkrovného .

Dispozičné riešenie domu umožňuje pohodlné a komfortné bývanie aj viacpočetnej rodine.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba