Moderne kupelne 2016

Takto rafinovane si môžete skrášliť moderné kúpeľne použitím trojrozmerných obkladov. Rytmické vlny vytvoria veľkolepé umelecké steny. Novinkou sú trojrozmerné keramické obkladačky vo formáte 50x1cm.


Abstraktné geometrické vzory, jemné linky alebo vlny. D obklady do kúpeľne vytvárajú .

TOP talianske obklady do kúpeľne a dlažby, ktoré kombinujú unikátny dizajn, vynikajúcu kvalitu a cenovo dostupné materiály. Naše kúpeľne sú nápadné, elegantné a veľmi funkčné. Množstvo užitočných a inšpiratícnych nápadov pre Vašu kúpeľňu. Sledujte s nami najnovšie trendy nielen v interiérovom dizajne. Retro strieda modernu a pri oblých rohoch je to stopercentné.


Ostré tvary nie sú mimo len v prípade minimalistickým, ultra moderných interiérov. Oblé, hladké ukončenia vnesú do miestnosti potrebnú útulnosť a vyhnete sa tak . Koľko ľudí, toľko chutí a predsa nás tento rok čaká niekoľko trendov v dizajne, materiáloch a štýloch kúpeľní.

Novinky a trendy, vďaka ktorým z vašej kúpeľne vykúzlite oázu relaxácie a odpočinku po náročnom dni. Zalistujte a nechajte sa unášať na vlnách inšpirácie. Vážení zákazníci, práve vychádza náš úplne nový katalóg SIKO KÚPEĽNE. Takmer 5strán, ktoré sú plné noviniek a trendov . Využite naše komplexné služby v oblasti zariaďovania elegantných kúpeľní. Pri tvorbe svojho domova si vyberajte kvalitné keramické obklady a dlažby.


Talianske dlažby a obklady, obkladačky, dlaždice, mozaiky, . Moderné sú šedé tlmené tóny v kombinácii s kontrastnou farbou. Honosnosť takejto kúpeľne zvýrazní veľkoformátová dlažba, ktorá môže byť použitá aj ako obklad stien, alebo kombinovaná s iným formátom obkladov, napríklad za umývadlovým pultom alebo pri sprchovom kúte. Veľmi obľúbená je stále mozaika a je . Inšpirácia pri zariaďovaní novej kúpeľne. D vizualizácie, zaujímavé články, rady, tipy a triky. Webová stránka, kde nájdete všetko ohľadom kúpeľne.


Očarujúce kúpeľne , v ktorých by zrazu trávil viac času asi každý z nás. Niekoľko inšpirácií pri. Pravidelne si u nás môžu prísť na svoje všetci milovníci architektúry, rôznych moderných a zaujímavých stavieb, domov, hotelov, ba dokonca činžiakov.


Moderná kúpeľňa je komfortná a praktická.

Základom peknej kúpeľne sú hlavne kvalitné keramické obklady a dlažby. Pozrite si fotogalériu moderných kúpeľní a inšpirujte sa talianskymi obkladačkami do kúpeľne i kuchyne. Dokážeme navrhnúť kúpeľne na mieru, ktoré vás budú reprezentovať, o čom vás presvedčia aj naše návrhy kúpeľní – vizualizácie. Objavte aj Vy širokú kolekciu moderných obkladačiek a dlažieb a dodajte Vášmu priestoru atmosféru talianskej elegancie. Jednotlivé návrhy kúpeľní obsahujú virtuálnu prehliadku interiéru vrátane cenového rozpočtu.


Získate tak veľa užitočných nápadov pri zariaďovaní kúpeľne a bližšiu predstavu o konečnej cene za jej realizáciu. Zopár tipov pre kvalitné a moderné kúpeľne. Priestor Kúpelne v bytoch sú často veľmi malé, väčšinou rozloha nepresiahne 4m2.


Aj takýto priestor sa dá správnym rozmiestnením prvkov prerobiť na peknú a praktickú kúpeľňu. Každý prvok kúpeľňového vybavenia si môžete kúpiť v rôznej .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba