Manžeta na tlakomer microlife

Manžeta je pre obvod ramena od - cm. MICROLIFE MANZETA K TLAKOMERU - CM EASY (3G). Klinicky testovaná podľa protokolu EHSK.


Mäkká, komfortná a odolná manžeta 3. Microlife , určených pre domáce meranie tlaku krvi.

Veľkosť L-XL pre obvod ramena 32–cm. Vystužená samosvorná, klinicky testovaná manžeta 3. Ako si hravo zmerať tlak? Mäkká a mimoriadne odolná, klinicky testovaná je manžeta 3. Digitální tlakoměry , teploměry, fonendoskopy, účinné inhalátory, mobilní ohřívače anebo osobní váhy jsou hlavními produkty firmy . Měkká, komfortní a odolná manžeta 3. Velikost L-XL pro obvod paže 32–cm.

Vysoká presnosť a jednoduché používanie ho predurčujú na každodenné meranie tlaku v domácnosti. Použitie: Založte manžetu na rameno a . Príslušenstvo k tlakomerom , manžety , hadičky, zdroje, nabíjačky batérií, balóniky a pod. OMRON SIEŤOVÝ ADAPTÉR k tlakomeru. A, výstup DC 6V 500mA, so. Správna veľkosť manžety je dôležitá pre presnosť merania.


Automatický tlakoměr s detekcí atriální fibrilace na prevenci mozkové cévní příhody. Velký displej, jednoduchá obsluha a pohodlná manžeta pro lehké používání. Digitálny tlakomer na pažu, farebný displej , univerzálna manžeta , použitue na baterky aj adaptér do zásuvky , klinicky testovaný. Pracuje metódou počítačového priemerovanie MAM a detekuje arytmiu PAD technológia.


Bežná cena s DPH: 92. SOUČÁSTI MĚŘIČE KREVNÍHO TLAKU. Mäkká komfortná a odolná, klinicky testovaná manžeta 3. Návod k použití tlakoměru.


Umožňuje snadné použití, zajištěny jsou přesné výsledky a velmi se doporučuje pro sledování krevního tlaku osob ve Vaší domácnosti.

Tento přístroj byl vyvinut ve spolupráci s . VIAC INFO POZRIEŤ V ESHOPE . Každý tlakomer a fonendoskop potrebuje určité príslušenstvo, ktoré pomáha k lepšej komfortnoti pacienta. V tejto kategórii nájdete rôzne druhy pomôcok napríklad manžety , manometre, náhradné ventily. Obchod overený zákazníkmi.


Hledáte příslušenství k lékařským tlakoměrům? Plně automatický pažní tlakoměr Tensoval duo control je určen pacientům, kteří chtějí mít zcela přesné výsledky krevního tlaku, stejné jako při měření v ordinaci lékaře.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba