Hoblovane dosky pezinok

Sme firma pôsobiaca na trhu už rokov s najväčšími skladovými zásobami stavebného reziva,sušeného materiálu,OSB dosiek ,Lepených BSH hranolov a mnoho iného. Firma zaoberajúca sa rýchlymi dodávkami stolárskych polotovarov a stolárskych výrobkov. Ponúka stolárske polotovary ako terasové dosky , KVH hranoly, hoblované dosky , palubovky, obklady, škárovky, tatranský a zrubový profil.


Sušené hobľované profily: Fasádne obklady, rustikálny profil , tatraňák, tatranský profil, plotové dielce, profil pero-drážka, podlahy, palubovky, terasové dosky , pevné podlahy, obklady, doskové palubovky, drevené obklady a rohové lišty, masívne drevené zábradlia na schodiská v bytových domoch, blindramy, stojky pre . Všetko od najmeších ukončovacích líšt cez hobľované dosky až po fošne. Radi Vas obsluzime na nasich prevadzkach - Zeleziarstvo na Jesenskeho ( vjazd na parkovisko od zeleznicnej stanice) a Vinicnianska (Drevomarket) Pezinok. Na pol metra predaj až od dĺžky metrov vyššie. Inzeráty hoblovane dosky. Bezplatná inzercia, hoblovane dosky.


Vyberte si z množstva ponúk. V predaji opracovaný materiál vhodný na altánky! Sušený, hoblovaný , opracované hrany, KVH hranoly, OSB dosky ! Spracovanie a predaj drevoštiepky a stavebného reziva: krovy, obklady a terasové dosky. Ako doplňujúci sortiment k debniacim systémom ponúkame stavebné rezivo – hranoly, fošne, dosky.


Predaj palivového dreva a guľatiny. Využite zvýhodnené ceny dopredajových dekorov kuchynských pracovných dosiek. Dosky , fošne, strešné laty, hranoly stavebné aj KVH, MFP dosky ……sú Vám k dispozícii. Vás nachystané v našej predajni na Kopčianskej v Bratislave . PDFTERASOVÉ DOSKY MOC od 11. Vitajte na stránke našej firmy zaoberajúcej sa okrem širokého spektra stavebnej činnosti aj predajom stavebného reziva.


Ponúkame rezivá rôznych rozmerov a tvarov. V prípade potreby zabezpečujeme dodávku reziva až k Vám. Stavebné rezivo sa vyrába zo smreka, jedle, borovice. Dodáva sa ako paralelne omietané alebo prizmované, povrch je rezaný.


Tatranský profil 1mm Tatranský profil mm Palubovka 21x116mm Palubovka mm Doska hobľovaná Perodrážka Terasové dosky Zrubový profil Imitácia hranola. Stenový profil Drevené brikety Vosky a oleje na parketové podlahy Rhenocoll- povrchové úpravy a ochrana dreva . Drevostavby, montované domy na kľúč, domy z dreva,Krovy na mieru, hranoly a dosky ,záhradné domčeky, palivové drevo, altánky a pergoly, materiály na suchú výstavbu, OSB dosky , MDF dosky ,. Zloženie: smrek, cinkovaný vrstvene lepený, hobľovaný , so zrazenými hranami. Povrch: hrany hobľované zo všetkých strán.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba