Drevené chaty projekty

Využite naše roky skúseností a my Vám výhodne postavíme chatu , drevenicu, záhradnú chatku, altánok, prístrešok, či inú drevostavbu od základov po strechu! Všetky projekty uvedené v katalógoch sú vzorové a je možné ich upraviť podľa Vašich požiadaviek. Drevené obytné a rekreačné domy od výrobcu DomyJuhas. Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. DPH je určená k celoročnému využitiu.


Juhas - zaoberáme sa výrobou drevodomov, drevených chát , stavbou chát zo smrekového dreva najvyššej kvality a zhotovené skeletovou technologiou zo Švedska, Kanady a USA.

Nestaviame len zrubové typy uvedené v katalógu. Tento katalóg je v podstate len informatívny a jednotlivé typy boli navrhnuté najmä s cieľom priblížiť zákazníkovi zrubové drevodomy a uľahčiť mu jeho vlastnú predstavu o tom ako by mal jeho budúci zrub vyzerať. Konečný projekt a vzhľad zrubovej stavby teda bude závisieť . Katalóg projektov drevených domov.


Predstavujeme Vám drevené montované chaty ALPINA R1-4. Chaty sú celodrevená, zateplené, postavené rámovou konštrukciou. Chata je štandartne zateplená polystyrénom alebo minerálnou vlna hrúbky 5cm ( steny, podlaha, strecha ). Jako vedlejší aktivitu jsme si vybrali návrh malých dřevěných domů, které nepotřebují díky svým rozměrům stavební povolení.


Na našich stránkách najdete několik takových projektů , jejichž ceny nejsou vysoké, a díky kterým lze stavbu snadno zrealizovat.

Pokud máte zájem o více informací ohledně stavby drobného. Okomentovaný postup stavby chatky na mnoha názorných obrázcích s popisky. Součástí dokumentace je také seznam potřebných materiálů a nářadí, které ke stavbě budete potřebovat. Proto pro nás není vůbec problém Vám chatku přizpůsobit podle Vašich konkrétních představ nebo Vám vyrobit zcela originální chatu dle Vašeho projektu.


Za atypické realizace nežádáme žádný příplatek. Vyberte si projekt podle svých potřeb a letošní dovolenou už můžete strávit ve vlastním. Nabídka typizovaných dřevěných staveb překonává vše, co znáte z trampských osad v údolí Berounky či Sázavy. Chatu smontuje specializovaná firma za pár dní, vy jen ”dodáte” vhodný pozemek. Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku.


Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty , které jsou na našich stránkách nebo chatu kompletně odlišnou dle vašeho specifického přání. Ke konstrukci a spojení materiálu se používá spoj pero-drážka. Dřevěné chaty a sruby stavíme z dřevěných borových fošen o síle cm. Vyrábame vysokokvalitné zrubové drevené domy zo sušeného a precízne opracovaného škandinávskeho dreva , používame najmodernejšie technológie a. Hajtmanovým za výbornú spoluprácu a korektný prístup od prvého náčrtu až po odovzdanie kľúčov od našej chaty.


Portfólio našich služieb zahŕňajú najmä stavby celoročne obývateľných zrubových domov, ale taktiež stavba chát , dreveníc, altánkov, zrubových sedení, lavičiek a iných doplnkov podľa vašich požiadaviek. Zrubový dom je od klasického domu odlišný nielen spotrebou dreva , ale aj spôsobom prípravy a montáže. Výstavba drevených skeletov pre nízkoenergetické domy, montované domy, zrubové domy, víkendové zrubové chatky , záhradné altánky, pergoly, dom na klúč, chaty , drevo, skelet.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba